Έλτον Τζον: Το ντοκιμαντέρ για τον τραγουδιστή θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Λονδίνου

Έλτον Τζον: Το ντοκιμαντέρ για τον τραγουδιστή θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Λονδίνου

Το Elton John: Never Too Late ακολουθεί τον παγκόσμιο σταρ να κάνει μια αναδρομή στα απίστευτα πρώτα χρόνια της καριέρας του

elton_john
Το ντοκιμαντέρ «Elton John: Never Too Late» το οποίο καταγράφει τα 50 χρόνια καριέρας μιας από τις πιο εμβληματικές μορφές της παγκόσμιας μουσικής θα κάνει την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου (BFI).

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στις 10 Οκτωβρίου στο Royal Festival Hall, με τον Έλτον Τζον να δίνει το «παρών». Τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο υποψήφιος για Όσκαρ Ρ.Τζ. Κάτλερ και ο σύζυγος του Άγγλου τραγουδιστή Ντέιβιντ Φέρνις, ενώ παράλληλα μοιράζονται και την παραγωγή μαζί με τον Τρέβορ Σμιθ.
Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί τον παγκόσμιο σταρ να κάνει μια αναδρομή στα απίστευτα πρώτα χρόνια της καριέρας του σε ένα «συναισθηματικά φορτισμένο, ιδιαίτερο και ενθαρρυντικό ταξίδι».

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τη σύνοψη «καθώς προετοιμάζεται για την τελευταία του συναυλία στο Στάδιο Ντότζερ της Βόρειας Αμερικής, ο κορυφαίος τραγουδιστής αφηγείται τα σκαμπανεβάσματα των πρώτων χρόνων και πώς ξεπέρασε τις αντιξοότητες, την κακοποίηση και τον εθισμό για να γίνει το είδωλο που είναι σήμερα».

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ της Disney Branded Television είναι παραγωγή των «Rocket Entertainment» και «This Machine Filmworks».

Η αυλαία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της πρωτεύουσας του Ηνωμένου Βασιλείου θα ανοίξει στις 9 Οκτωβρίου με την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Blitz» του Στιβ ΜακΚουίν, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

Το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ θα παρουσιαστεί στις 4 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το Variety.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης