Μιμή Ντενίση: Απαθανατίζει την κόρη της ενώ χαλαρώνει στην αιώρα

Η φωτογραφία που ανάρτησε η ηθοποιός στο Instagram

Η Μιμή Ντενίση και η κόρη της, Μαριτίνα, περνούν μαζί το καλοκαίρι τους, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι τους στον Θεολόγο, όπου παραθερίζουν.

Την Τετάρτη 21 Αυγούστου, η ηθοποιός απαθανάτισε τη Μαριτίνα Ντενίση να είναι ξαπλωμένη σε μια αιώρα στον κήπο τους, ενώ ο σκύλος τους βρισκόταν δίπλα της.

«Σιέστα, Μαριτίνα και Ορφέας» έγραψε στο story της. Λίγο πιο μετά, η Μιμή Ντενίση επανήλθε με μια δική της φωτογραφία, από τη στιγμή που απολαμβάνει το μπάνιο της στην πισίνα.

Οι αναρτήσεις της


Το βίντεο από το σπίτι τους στον Θεολόγο
Πριν λίγες μέρες, η Μαριτίνα Ντενίση είχε την ονομαστική της γιορτή και η μητέρα της, φρόντισε να ετοιμάσει ένα τραπέζι για το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου. Η Μιμή Ντενίση έδειξε με ένα βίντεο στο Instagram, το σπίτι της στον Θεολόγο και το τραπέζι που ετοίμασε για την κόρη της και τους καλεσμένους τους.

Μητέρα και κόρη δείπνισαν με περίπου 10 φίλους τους, όπως φαίνεται από τα σερβίτσια στην τραπεζαρία που έχουν στην αυλή. Πίσω από το τραπέζι, υπάρχει πισίνα και μια συλλογή από πολλά φυτά. Στο κλιπ, η ηθοποιός και η 24χρονη Μαριτίνα, καταγράφηκαν από τη στιγμή που φτιάχνουν το ντεκόρ στο τραπέζι, ενώ παράλληλα η Μιμή Ντενίση δίνει μια αγκαλιά και ένα φιλί στο παιδί της.

Δείτε το βίντεο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr