Μπεν Άφλεκ: Λίγες ώρες πριν η Λόπεζ καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ο ηθοποιός βρισκόταν με την Γκάρνερ

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε χαμογελαστός, καθώς αποβιβαζόταν από ιδιωτικό αεροπλάνο με την πρώην σύζυγό του

Ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε ευδιάθετος κατά την αποβίβαση από ιδιωτικό τζετ με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, λίγες ώρες πριν η Τζένιφερ Λόπεζ καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Την Τρίτη, το πρώην ζευγάρι προσγειώθηκε στο Λος Άντζελες, αφότου άφησε την κόρη του, Βάιολετ, στο Πανεπιστήμιο Yale.

Ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε χωρίς τη βέρα του και φορούσε ένα πουκάμισο και ένα μαύρο παντελόνι, καθώς κατέβαινε χαμογελαστός τα σκαλιά του αεροπλάνου. Η Γκάρνερ ακολούθησε λίγο πιο πίσω, φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα πράσινο παντελόνι με ένα σακίδιο στον ώμο.
Οι δύο ηθοποιοί ήταν μαζί με την 15χρονη κόρη τους, Σεραφίνα, η οποία φορούσε ένα φούτερ του Yale.

Στη συνέχεια, η οικογένεια μπήκε στη μαύρη BMW του Άφλεκ και έφυγε.

Λίγες ώρες αφότου τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες, η Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον 52 χρονο σύζυγό της, αναφέροντας ως ημερομηνία χωρισμού την 26η Απριλίου.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Page Six, η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι οι δυο τους δεν υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο και ζήτησε από τον δικαστή να παραιτηθεί από τη συζυγική υποστήριξη.

Η κατάθεση της αίτησης διαζυγίου την Τρίτη 20 Αυγούστου ήταν ιδιαίτερα σημαντική, καθώς σηματοδοτούσε τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους.

Τα προβλήματα στον γάμο τους άρχισαν από το ταξίδι του μέλιτος

Η Mirror ανέφερε ότι η αναταραχή στο γάμο των «Bennifer» φέρεται να ξεκίνησε μόλις λίγες ημέρες αφότου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, στο ταξίδι του μέλιτος. «Οι νεόνυμφοι ξεκίνησαν δύσκολα, αφού η 52χρονη έμεινε δυσαρεστημένη από τη δημοσιότητα γύρω από το γάμο τους το 2022», γράφει.

Άτομο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού υποστήριξε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ότι το ζευγάρι δυσκολευόταν να επικοινωνήσει εδώ και πολύ καιρό. Τα είδαν «σκούρα» από τις ημέρες μετά τον γάμο, τον Ιούλιο του 2022, καθώς περνούσαν το μήνα του μέλιτος στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.  

Άλλη πηγή, δήλωσε στο PageSix: «Όταν δεν ήταν μπροστά στις κάμερες. Μόλις και μετά βίας μιλούσαν ο ένας στον άλλον κατά τη διάρκεια αυτής που υποτίθεται ότι ήταν η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής τους. Της "πούλησε" ότι ήταν ένας αλλαγμένος άνθρωπος, και αυτό κράτησε πολύ λίγο. Δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη δημοσιότητα που είχε πάρει η ζωή του με τη Λόπεζ δίπλα του».

Οι παραγωγοί τους πιέζουν να εμφανιστούν μαζί στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας

Επίσης, παρά το διαζύγιό τους, η Λόπεζ και ο Άφλεκ έχουν μια ταινία να προωθήσουν σε λίγες εβδομάδες, το «Unstoppable». 

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι το «Unstoppable» θα κάνει πρεμιέρα στο τμήμα Ειδικών Παρουσιάσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στις 6 Σεπτεμβρίου 2024 και θα ακολουθήσει περιορισμένη κινηματογραφική προβολή τον Δεκέμβριο του 2024, από την Amazon MGM Studios.

Τώρα η DailyMail.com έμαθε ότι ορισμένοι παραγωγοί της ταινίας «πιέζουν τους δύο να εμφανιστούν μαζί στην πρεμιέρα στο Τορόντο για να δημιουργήσουν ντόρο γύρω από την ταινία».
Το έργο είναι από την εταιρεία παραγωγής του Άφλεκ, «Artists Equity», την οποία ίδρυσε μαζί με τον στενό του φίλο, Ματ Ντέιμον. Οι δύο άντρες είναι μεταξύ των 14 παραγωγών της ταινίας.

Η 55χρονη τραγουδίστρια υποδύεται τη μητέρα ενός παλαιστή και είναι συμπαραγωγός του έργου με τη συνεργάτιδά της, Ελέιν Γκόλντσμιθ-Τόμας. Η ταινία της Amazon MGM Studios ολοκλήρωσε την παραγωγή της τον περασμένο Ιανουάριο.


Φωτογραφία: Splashnews.com / IDEAL IMAGE

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr