Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Μίλησε για την απόφασή του να επιστρέψει στη Marvel ως Doctor Doom

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Μίλησε για την απόφασή του να επιστρέψει στη Marvel ως Doctor Doom

Ο 59χρονος σόκαρε τους θαυμαστές παγκοσμίως με την ανακοίνωση της επιστροφής του ως ο νέος κακός του υπερηρωικού σύμπαντος

downey_22
Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ αποκάλυψε τελικά πώς προέκυψε η επιστροφή του στη Marvel.

Ο 59χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε την Τρίτη στο επεισόδιο του podcast «Awards Chatter» του Hollywood Reporter και επιβεβαίωσε ότι ο πρόεδρος των Marvel Studios, Κέβιν Φάιγκι, τον έπεισε να επιστρέψει στο MCU ως ο διαβόητος κακός Doctor Doom.

«Η Σούζαν [Ντάουνι] και εγώ καθόμασταν μαζί με τον Φάιγκι κάποια στιγμή, και είπε: "Μου περνάει από το μυαλό ότι αν επέστρεφες", και η Σούζαν είπε: "Περίμενε, να επιστρέψεις ως τι;"», περιέγραψε
Κλείσιμο
Ο Ντάουνι είπε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του - με την οποία έχουν ιδρύσει τη δική τους εταιρεία παραγωγής - είδαν εκείνη τη στιγμή τον Φάιγκι, να είναι «ένας πολύ εκλεπτυσμένος δημιουργικός στοχαστής», καθώς πρότεινε στο ζευγάρι να παίξει ο Ντάουνι τον Doctor Doom.

Ο Φάιγκι, σύμφωνα με τον 59χρονο σταρ, ήθελε να σιγουρευτεί ότι δεν θα «πήγαιναν πίσω» ή δεν θα απογοήτευαν με τη σοκαριστική απόφαση.

«Και ανέφερε τον Victor Von Doom», συνέχισε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός. «Και κοίταξα τον χαρακτήρα και είπα: "Ουάου". Αλλά αργότερα μου είπε: "Ας κάνουμε τον Victor Von Doom σωστά"».

Ο Ντάουνι εξήγησε ότι αυτός και ο Φάιγκι συναντήθηκαν με τον Μπομπ Άιγκερ στο σπίτι του διευθύνοντος συμβούλου της Disney για να προχωρήσουν τη διαδικασία.

«Δεν ξέρω πώς να περιγράψω αυτή την εμπειρία», είπε. «Είχα πολλές πολύ ωραίες εμπειρίες. Πηγαίνουμε στο σπίτι του Άιγκερ και καθόμαστε, αρχίζω να λέω: "Θέλω πραγματικά να γίνω...", εκείνος λέει: "Μου αρέσει". Του αρέσει».

Ο 73χρονος CEO της Disney προσκάλεσε στη συνέχεια τον Ντάουνι και τον Φάιγκι στο Imagineering Campus της Disney στη Φλόριντα, το οποίο ήταν άλλη μια καταπληκτική εμπειρία για τον Χολιγουντιανό σταρ.

«Και μιλάμε για δύο τύπους που δεν είναι εύκολο να ενθουσιαστούν, πόσω μάλλον την ίδια στιγμή», είπε ο ηθοποιός του «Oppenheimer».

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω πολλά γι' αυτό [το θέμα], αλλά αυτό που συμβαίνει εκεί αυτή τη στιγμή είναι τόσο πέρα από τις προσδοκίες μου για το τι ήταν δυνατό, που δεν είναι περίεργο που ήταν κάτι σαν μούδιασμα για μένα. Και είναι επίσης ο μόνος τρόπος με τον οποίο ένιωσα ότι μπορώ να δώσω σε ένα συγκεκριμένο κοινό που αναζητά ψυχαγωγία κάτι που μπορεί να έχει την επιθυμία να έχει μια εμπειρία με έναν τρόπο όπου μπορώ να συνεχίσω να αναπτύσσω το ενδιαφέρον μου για το μέλλον της ψυχαγωγίας».

Ο Ντάουνι σόκαρε τους θαυμαστές της Marvel όταν αποκάλυψε ότι θα ενσαρκώνει τον νέο κακό, Doctor Doom, στο Comic-Con τον περασμένο μήνα. «Νέα μάσκα, ίδια αποστολή», είπε στην εκδήλωση. «Τι να πω, μου αρέσει να παίζω περίπλοκους χαρακτήρες».

Η ανακοίνωση της επιστροφής του στο Comic-Con
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης