Μιχάλης Σαράντης για τη σειρά Διάφανη Αγάπη: Είμαι χαρούμενος που είμαι σε αυτή την παρέα φέτος

Κοινά χαρακτηριστικά με τον συγκεκριμένο ήρωα ομολογώ ότι δεν έχω πολλά, δήλωσε ο ηθοποιός για τον ρόλο του

Η νέα αισθηματική σειρά μυστηρίου «Διάφανη αγάπη» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha.

Ο Μιχάλης Σαράντης, ο οποίος είναι ο πρωταγωνιστής, μίλησε για τον ρόλο του και την απόφασή του να συμμετέχει στη σειρά.

«Ο Χάρης είναι αστυνόμος στην Δίωξη Ναρκωτικών Πειραιά. Είναι φαινομενικά αντιπαθής λόγω συμπεριφοράς και επειδή λέει τα πράγματα έξω από τα δόντια, χωρίς να φοβάται. Η ζωή του εκτός δουλειάς ωστόσο δικαιολογεί την συμπεριφορά του σε μεγάλο βαθμό καθώς αντιμετωπίζει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον ρόλο του.

Στην ερώτηση για το αν έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον Χάρη, ο ηθοποιός απάντησε: «Κοινά χαρακτηριστικά με τον συγκεκριμένο ήρωα ομολογώ ότι δεν έχω πολλά, πράγμα που με κάνει χαρούμενο γιατί πρέπει να μετακινηθώ για να τον υποδυθώ».

Όσο για το τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει το «ναι» στη σειρά, ο Μιχάλης Σαράντης σχολίασε: «Το ότι είναι ένα εντελώς διαφορετικό σύμπαν από αυτό που ήμουν την προηγούμενη σεζόν όσον αφορά στην υπόθεση, την εποχή, τον ρόλο και το φορμάτ. Η «Διάφανη αγάπη» έχει φοβερό cast, έναν υπέροχο σκηνοθέτη, εκπληκτικό διευθυντή φωτογραφίας, καλά οργανωμένη παραγωγή και ένα πάρα πολύ καλογραμμένο σενάριο. Είμαι χαρούμενος που είμαι σε αυτή την παρέα φέτος!».

Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Οικονόμου, Άννα Μάσχα, Γιώργος Νούσης, Δημήτρης Αριανούτσος, Θοδωρής Αντωνιάδης, Θεόβη Στύλλου, Μπάμπης Χατζηδάκης, Θεοδώρα Σιάρκου, Ισίδωρος Σταμούλης, Σίμος Κακάλας, Μάρω Παπαδοπούλου, Ευτυχία Μελή, Δαβίδ Μαλτέζε, Νεφέλη Μαϊστράλη, Αντιγόνη Αλικάκου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Γωγώ Παπαϊωάννου, Μάιρα Γραβάνη, Γιώργος Ρούφας, Μάνος Τσούτης, Βασίλης Ζαϊφίδης, Θανάσης Ζερίτης, κ.ά.
Προσαρμογή σεναρίου: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή.
Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης.
Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης.
Παραγωγή: Primavisione.

Βασισμένο στην ιταλική σειρά «La Porta Rossa».

«Διάφανη αγάπη». Πίστεψε στην αγάπη…


Ειδήσεις σήμερα:

Το σχέδιο των τραπεζών για φθηνά στεγαστικά δάνεια - Τα νέα όρια ηλικίας και το κριτήριο παλαιότητας

Συνέδριο των Δημοκρατικών: Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος Γουόλς ξεσήκωσε το πλήθος - Τα δάκρυα του γιου του

Δείτε φωτογραφίες από την καμπίνα του αεροσκάφους της Easyjet όπου έζησαν τον τρόμο 181 επιβάτες λόγω αναταράξεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr