Στιβ Μάρτιν: Εξήγησε τους λόγους που δεν θα παρουσιάσει τα Όσκαρ για 4η φορά

Ο διάσημος κωμικός είχε παρουσιάσει τα βραβεία το 2001, το 2003 και το 2010 με τον Άλεκ Μπάλντουιν

Ο Στιβ Μάρτιν μίλησε για τους λόγους που δεν ενδιαφέρεται πλέον να παρουσιάσει τα Όσκαρ για τέταρτη φορά.

Σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, ο 79χρονος κωμικός δήλωσε στους Los Angeles Times ότι αν ήταν να παρουσιάσει την λαμπερή τελετή απονομής για τέταρτη φορά, θα έπρεπε να αρχίσει να προετοιμάζεται «από χθες».

Εδώ και χρόνια κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο Μάρτιν και οι συμπρωταγωνιστές του στο «Only Murders in the Building», Μάρτιν Σορτ και Σελένα Γκόμεζ, ήταν μεταξύ των υποψηφίων για να παρουσιάσουν τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας.
Γιατί οι τηλεθεατές δεν θα τον δουν τελικά να ανεβαίνει μαζί με τον Σορτ και την Γκόμεζ στη σκηνή;

Όπως το έθεσε ο Μάρτιν, «Αυτό αποτελεί τόσο πολλή δουλειά για εμάς. Και αγαπάμε τα καλοκαίρια μας. Όταν ήμουν παρουσιαστής στο παρελθόν, άρχισα να δουλεύω μήνες νωρίτερα. Και τώρα έχω μια εντελώς διαφορετική ζωή. Δεν είμαι τόσο ελεύθερος. Είναι πολλή δουλειά και εμείς δουλεύουμε».

Ο διάσημος ηθοποιός συνέχισε αστειευόμενος: «Έχω ένα αστείο για τα Όσκαρ που δεν χρησιμοποίησα ποτέ. Αλλά πάντα πιστεύω ότι είναι αστείο. Θα βγω και θα πω: "Ξέρω τι σκέφτεστε. Σκέφτεστε, Στιβ, πώς κατάφερες να είσαι παρουσιαστής των Όσκαρ;". Ήταν εύκολο. Απλά τηλεφώνησα στον ατζέντη μου και του είπα: "Βρες μου κάτι αφιλοκερδές"».

Εκτός από το γεγονός ότι θα ήταν ακούραστη δουλειά, ο Μάρτιν εξομολογήθηκε ότι ο μισθός δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

«Ούτε αυτοί πληρώνουν», αποκάλυψε. «Οι Χρυσές Σφαίρες πληρώνουν, οπότε παίρνουν την Τίνα Φέι και την Έιμι [Πόλερ]. Και τον Ρίκι Τζερβέις. Τα Όσκαρ θα έπρεπε να πληρώνουν. Αν αναλογιστείς τον όγκο της δουλειάς, είναι τουλάχιστον αρκετοί μήνες ψυχικής ταλαιπωρίας».

Ο Μάρτιν ανέφερε επίσης τον πιο σημαντικό λόγο που δεν θα παρουσιάσει για άλλη μια φορά τα Όσκαρ: «Και κάτι τελευταίο: δεν το ζήτησαν».

Ο κωμικός αναπόλησε, επίσης, την παρουσίαση των Όσκαρ το 2001, το 2003 και με τον Άλεκ Μπάλντουιν το 2010.

«Έχω παρουσιάσει τα Όσκαρ τρεις φορές», σχολίασε ο Μάρτιν. «Τις δύο πρώτες φορές ήμουν πολύ νευρικός. Αλλά το ξεπέρασα γιατί είμαι επαγγελματίας. Και μετά την τρίτη φορά, τα παρουσίασα με τον Άλεκ Μπάλντουιν και δεν ήμουν καθόλου νευρικός. Κοιτάζοντας πίσω, συνειδητοποίησα: "Ω, είχα κάποιον άλλο εκεί έξω μαζί μου"».


Φωτογραφία: Shutterstock

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr