Μπεν Άφλεκ: Δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για να φτιάξει τον γάμο του με την Τζένιφερ Λόπεζ

Μπεν Άφλεκ: Δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για να φτιάξει τον γάμο του με την Τζένιφερ Λόπεζ

Ήρθε η ώρα να προχωρήσει, δήλωσε μια πηγή για την τραγουδίστρια

lopez-ben_992
Η Τζένιφερ Λόπεζ προσέγγισε την απόφασή της να χωρίσει από τον Μπεν Άφλεκ με μεγάλη προσοχή, δήλωσε αποκλειστικά μια πηγή στο PEOPLE.

Αφού η 55χρονη τραγουδίστρια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον 52χρονο ηθοποιό την Τρίτη 20 Αυγούστου, μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι κατέληξε στο δυσάρεστο συμπέρασμα ότι η τραγουδίστρια «ήρθε η ώρα να προχωρήσει» για διάφορους λόγους.

«Είναι πολύ απογοητευμένη και λυπημένη, αλλά ο Μπεν δεν της έχει δώσει κανένα σημάδι ότι θέλει να συνεχίσει τον γάμο τους. Δεν έχει δείξει καμία δέσμευση και ενδιαφέρον για να λειτουργήσει ο γάμος τους. Έχει φτάσει στο σημείο να πρέπει να φροντίσει τον εαυτό της», σχολίασε η πηγή.
Πολλοί γνώστες επιβεβαίωσαν στο PEOPLE ότι η σταρ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Άφλεκ στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες στη δεύτερη επέτειο του γάμου τους μπροστά σε συγγενείς και φίλους στη Τζόρτζια. Η τελετή έγινε έναν μήνα μετά τον επίσημο γάμο των δύο σε μια στενή τελετή στο Λας Βέγκας στις 17 Ιουλίου 2022.

Κλείσιμο
Η Λόπεζ και ο Άφλεκ ξεκίνησαν να βγαίνουν στις αρχές του 2000, όμως η σχέση τους δεν κράτησε. Αναζωπύρωσαν το ειδύλλιό τους πολλά χρόνια αργότερα, τον Απρίλιο του 2021. Αργότερα άρχισαν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, μεταξύ άλλων στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον Σεπτέμβριο του 2021 και επισημοποίησαν τη σχέση τους στο Instagram τον Ιούλιο του 2021.

Η Λόπεζ σημείωσε ότι οι δυο τους φοβόντουσαν στην αρχή για το γεγονός ότι θα ξεκινούσαν και πάλι μια σχέση στα φώτα της δημοσιότητας. Όμως, μιλώντας στο PEOPLE τον Φεβρουάριο του 2022, η ποπ-σταρ είπε: «Νιώθω τόσο τυχερή και ευτυχισμένη και περήφανη που είμαι μαζί του. Είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης που μας δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία».

Επίσης, εξέφρασε την άποψη ότι η δεύτερη ευκαιρία τους να είναι μαζί ήταν διαφορετική, σχολιάζοντας: «Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι και δεν θέλουμε τίποτα από αυτά να ξαναέρθουν στο προσκήνιο. Είμαστε μεγαλύτεροι τώρα, είμαστε πιο έξυπνοι, έχουμε περισσότερη εμπειρία, βρισκόμαστε σε διαφορετικές θέσεις στη ζωή μας, έχουμε παιδιά τώρα και πρέπει να είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι σε αυτά τα πράγματα. Είμαστε τόσο προστατευτικοί γιατί είναι μια τόσο όμορφη περίοδος για όλους μας».

Ο πρόσφατος χωρισμός τους έρχεται, αφού το ζευγάρι πέρασε το καλοκαίρι σε διαφορετικές ακτές και μήνες εικασιών. Η Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την Τρίτη, 20 Αυγούστου.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πέραμα: Οδηγός κατηγορείται ότι βίασε συνάδελφό του μέσα σε απορριμματοφόρο στη λεωφόρο Σχιστού

Έχασε τη ζωή του κάνοντας παρά πέντε στην Ξάνθη - Είναι το τρίτο παιδί που πενθεί η οικογένειά του

Ναυάγιο στο Παλέρμο: «Ένας μακρύς κατάλογος λαθών οδήγησε στην τραγωδία» λέει ο κατασκευαστής του μοιραίου ιστιοφόρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης