H Παραλία: Επιστρέφει στην ΕΡΤ1 με δεύτερη σεζόν - Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Σε σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου και σενάριο Παναγιώτη Ιωσηφέλη

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς «Η παραλία».

Σε σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου και σενάριο Παναγιώτη Ιωσηφέλη, η «Παραλία» επιστρέφει στην ΕΡΤ1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο φακός της ΕΡΤ βρέθηκε στα παρασκήνια των γυρισμάτων και οι λήψεις δίνουν μια πρώτη γεύση των όσων θα ακολουθήσουν την επόμενη σεζόν στη δημοφιλή σειρά.

Η «Παραλία» είναι εμπνευσμένη από την πρωτότυπη ιδέα των Πηνελόπης Κουρτζή και Αυγής Βάγια και από το βιβλίο «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» (εκδόσεις Ψυχογιός) της Πηνελόπης Κουρτζή.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε διάφορες τοποθεσίες, οι οποίες έχοντας διαμορφωθεί κατάλληλα μεταφέρουν το τηλεοπτικό κοινό στην Κρήτη του 1975.

Δείτε φωτογραφίες


Η πλοκή του νέου κύκλου

Στον νέο κύκλο της «Παραλίας», μια σκοτεινή ιστορία από την περίοδο της γερμανικής Κατοχής έρχεται στην επιφάνεια, απειλώντας ακόμα μια φορά να στοιχειώσει το παρόν. Μια ιστορία που όλοι λίγο έως πολύ ήξεραν, αλλά πολύ συνειδητά επέλεξαν να ξεχάσουν, και όσοι την έζησαν και επιβίωσαν, αργά ή γρήγορα, θα ζητήσουν εκδίκηση.

Η επιστροφή του Παύλου (Δημήτρης Κίτσος) στην πατρογονική γη και η γνωριμία του με την Ιφιγένεια (Αφροδίτη Λιάντου) θα φέρουν στην επιφάνεια έναν απαγορευμένο, αλλά ταυτόχρονα παράφορο, έρωτα. Ο Παύλος προσπαθεί να πάρει την εξουσία στα χέρια του, ενώ η Ιφιγένεια να τη διατηρήσει. Δεν γίνεται ο ένας να επιτύχει, χωρίς να αποτύχει ο άλλος.


Ειδήσεις σήμερα:

Λειτουργούσε συστηματικά παράνομα το λούνα παρκ στην Χαλκιδική - Είχε ληγμένες άδειες

Δείτε φωτογραφίες από την καμπίνα του αεροσκάφους της Easyjet όπου έζησαν τον τρόμο 181 επιβάτες λόγω αναταράξεων

Η άνιση μάχη της Σικελίας ενάντια στην Κόζα Νόστρα: Τι έχει αλλάξει πραγματικά στο «τρίγωνο του θανάτου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr