Emily in Paris - «Συλβί»: Οι Αγγλίδες δεν φοβούνται να γίνουν χυδαίες, σε αντίθεση με τις Γαλλίδες

Πιστεύω ότι ένας πραγματικός άνδρας δεν φοβάται μια δυνατή γυναίκα, πρόσθεσε στη συνέχεια, αναφορικά με τον ρόλο της 

H ηθοποιός Φιλιπίν Λίροϊ-Μπολιέ, που υποδύεται τη «Συλβί Γκρατό» στη δημοφιλή σειρά του Netflix, Emily in Paris μίλησε για το διαφορετικό στιλ που έχουν οι Αγγλίδες σε σχέση με τις Γαλλίδες.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Grazia, εξήγησε πως οι γυναίκες που ζουν στη Γαλλία είναι ιδιαίτερα προσεκτικές στο ντύσιμό τους, καθώς έχουν συνεχώς τον φόβο ότι μποορεί να μην φαίνονται κομψές.

Σε αντίθεαση με αυτές, όπως λέει, οι γυναίκες στην Αγγλία «δεν φοβούνται να ντυθούν χυδαία». «Αυτό που μου αρέσει στο βρετανικό στιλ είναι ότι είναι τόσο ελεύθεροι με τη μόδα και τον τρόπο που ντύνονται. Η κόρη μου ζει στο Ανατολικό Σάσεξ και έχω παρατηρήσει τις φίλες της και το πώς ντύνονται. Υπάρχει τόση φαντασία και δεν φοβούνται να γίνουν χυδαίες, σε αντίθεση με τις Γαλλίδες», εξήγησε.


Στη συνέχεια, ανέφερε πως στη Γαλλία οι γυναίκες έχουν συγκεκριμένους «κανόνες» για το στυλ. «Περιορίζονται πολύ, γιατί φοβούνται μήπως δεν είναι κομψές», αναφέρει.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επιπλέον, στον ρόλο της, λέγοντας πως στο τηλεοπτικό κοινό έχει περάσει λάθος το μήνυμα ότι είναι πολύ «σκληρή», όπως και η «Συλβί» στο «Emily in Paris».

«Η Συλβί είναι μόνο ένα μέρος μου. Κι αυτή είναι σκληρή μεν, αλλά είναι και ευάλωτη. Όταν είσαι υπερευαίσθητος πρέπει να είσαι σκληρός, να προστατεύεις τον εαυτό σου, αλλιώς τι; Απλώς θα κλαις συνέχεια. Χρειάζεσαι πανοπλία για να προστατευτείς από αυτόν τον κόσμο. Πρέπει να πεις όχι. Πρέπει να έχεις όρια», τόνισε.

Τέλος, συμπλήρωσε πως οι άνδρες δεν πρέπει να φοβούνται γυναίκες σαν τη «Συλβί». «Πιστεύω ότι ένας καλός άνδρας, ένας πραγματικός άνδρας δεν φοβάται μια δυνατή γυναίκα», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Λειτουργούσε συστηματικά παράνομα το λούνα παρκ στην Χαλκιδική - Είχε ληγμένες άδειες

Δείτε φωτογραφίες από την καμπίνα του αεροσκάφους της Easyjet όπου έζησαν τον τρόμο 181 επιβάτες λόγω αναταράξεων

Η άνιση μάχη της Σικελίας ενάντια στην Κόζα Νόστρα: Τι έχει αλλάξει πραγματικά στο «τρίγωνο του θανάτου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr