Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Έβγαλαν selfie από τα Χανιά

Τπ ζευγάρι παραμένει στην Κρήτη για το υπόλοιπο του Αυγούστου

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παραμένουν στην Κρήτη, όπου περνούν συνήθως το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους. 

Με δύο selfie φωτογραφίες του, το ζευγάρι πόζαρε για νέα ανάρτηση στο Instagram, από το προφίλ της ηθοποιού. Η Βάσω Λασκαράκη και ο σύζυγός της, πέρασαν τη μέρα τους κάνοντας βόλτα με σκάφος, στη θάλασσα. Φορώντας τα μαγιό τους απόλαυσαν τη μίνι κρουαζιέρα τους και φωτογραφήθηκαν, ο ένας δίπλα στον άλλο.

«Ο Αύγουστός μας» έγραψε η Βάσω Λασκαράκη στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε το πρωί της Παρασκευής 23 Αυγούστου, προσθέτοντας μια μπλε καρδιά σε emoji.

Η ανάρτηση και οι φωτογραφίες της

Νωρίτερα, τη Δευτέρα 20 Αυγούστου, το ζευγάρι έκανε βόλτα στα νερά του Μπάλου με φουσκωτό, όπως φαίνεται από stories που ανέβασε από το δικό του προφίλ, ο σεφ.


Το βράδυ της ίδιας μέρας, η ηθοποιός ανέβασε μερικά στιγμιότυπα και έδειξε στους ακολούθους της στο Instagram, πώς τα πέρασε στη βόλτα τη.  Πόζαρε με το μπικίνι της πάνω από το φουσκωτό, καταμεσής της θάλασσας για να βγάλει μια φωτογραφία, λίγο αφού είχε απολαύσει το μπάνιο της. Στη δημοσίευσή της, έγραψε: «Μπάλος - Χανιά - Κρήτη. Καλοκαίρι μου».

Δείτε τις φωτογραφίες




Ειδήσεις σήμερα:

Η εικόνα που δημιουργήθηκε από το AI για το πρόσωπο του Ιησού από την Ιερά Σινδόνη

Στο «δόκανο» της εφορίας Ι.Χ, ακίνητα και… πελατολόγιο

27 διαφορετικά ανθρωποειδή ρομπότ σε παγκόσμια διάσκεψη στην Κίνα - Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr