Σελένα Γκόμεζ για το spin-off του Wizards of Waverly Place: Ένιωσα σαν να ήμουν ξανά στο σπίτι μου

Η παιδική σειρά του Disney Channel επιστρέφει

Έχουν περάσει δώδεκα χρόνια από το φινάλε του «Wizards of Waverly Place» του Disney Channel και η επιστροφή των πρωταγωνιστών Σελένα Γκόμεζ και Ντέιβιντ Χένρι στα γυρίσματα του spin-off, «Wizards Beyond Waverly Place», ήταν σαν να είχε παγώσει ο χρόνος.

«Ένιωσα σαν να ήμουν ξανά στο σπίτι μου», δήλωσε η Γκόμεζ στο Variety. «Είμαι τόσο χαρούμενη που κατάφερα να επιστρέψω σε αυτό το δώρο που μου δόθηκε ως παιδί», πρόσθεσε.
Ο Ντέιβιντ Χένρι ο οποίος επιστρέφει στο ρόλο του ως ο αδελφός της Άλεξ, είπε: «Η Σελένα, εγώ και η γυναίκα μου περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια πίνοντας κρασί και συζητώντας για το πώς θα ήταν οι χαρακτήρες μέχρι που κοιταχτήκαμε κάποια στιγμή και είπαμε: "Νομίζω ότι έχουμε μια σειρά και πρέπει να μιλήσουμε στην Disney γι' αυτήν". Και το κάναμε».

Το «Wizards of Waverly Place» το οποίο προβλήθηκε από το 2007 έως το 2012, επικεντρωνόταν στην Άλεξ, μια έφηβη που εκπαιδεύεται ως μάγισσα με τα αδέρφια της, Τζάστιν και Μαξ, με σκοπό να κληρονομήσει τις δυνάμεις της οικογένειάς της. Παράλληλα, προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή κρύβοντας το μυστικό της, πράγμα που αρκετές φορές δεν ήταν δυνατό.

«Το νούμερο ένα πράγμα που ρωτούν τη Σελένα ακόμα και σήμερα είναι το "Wizards". Είναι μια σειρά που σήμαινε πολλά για τον κόσμο», συνέχισε ο Χένρι και αναφέρθηκε στα πρώτα γυρίσματα με την Γκόμεζ.

«Ήμασταν πίσω από μια πόρτα, όταν ακούσαμε το "πάμε". Κοιταχτήκαμε και είπαμε: "Είναι τρελό". Ήταν σαν να μην είχε περάσει ούτε μία μέρα. Ήμασταν ακριβώς εκεί που είχαμε μείνει», κατέληξε.

Φωτογραφία: EPA

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr