Τζένιφερ Γκάρνερ: Δεν ισχύουν όσα γράφονται για επανασύνδεση με τον Άφλεκ, έχει σχέση

Άνθρωπος από το περιβάλλον της πρώην συζύγου του Άφλεκ διέψευσε ότι έχουν ξανά σχέση

Η Τζένιφερ Γκάρνερ είναι ίσως ο άνθρωπος που έχει συμπαρασταθεί περισσότερο στον Μπεν Άφλεκ, από τότε που εμφανίστηκαν τα πρώτα «σύννεφα» στη σχέση του με τη Λόπεζ.

Λόγω των συχνών συναντήσεων των δυο πρώην συζύγων, δημοσιεύματα άρχισαν να αναφέρουν -ειδικά μετά την αίτηση διαζυγίου από την JLο- το ενδεχόμενο επανασύνδεσης των Γκάρνερ και Άφλεκ. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον της Γκάρνερ. «Είναι ευτυχισμένη σε σχέση με τον σύντροφό της, Τζον Μίλερ, παρά τα αντίθετα δημοσιεύματα» τόνισε στο TMZ.

Στον απόηχο του διαζυγίου των «Bennifer», η πρώην σύζυγος του Άφλεκ, βρίσκεται στο πλευρό του μαζί με τα παιδιά τους. Η Γκάρνερ είχε μεσολαβήσει και για να τα «ξαναβρεί» ο πρώην άντρας της με την Τζένιφερ Λόπεζ, μιας και οι δύο γυναίκες είχαν γίνει φίλες. Η Γκάρνερ ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που θα μπορούσε να καταφύγει η JLo όταν ο Άφλεκ αντιμετώπισε προβλήματα με τον εθισμό του στο αλκοόλ. Από τότε που τη βοήθησε, η Γκάρνερ έγινε φίλη της Λόπεζ και προσπάθησε σε μεγάλο βαθμό να μεσολαβήσει, ώστε να μην πάρουν διαζύγιο με τον Άφλεκ.

Λίγο πριν η Λόπεζ καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ο Άφλεκ εμφανίστηκε ευδιάθετος κατά την αποβίβαση από ιδιωτικό τζετ με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ ΓκάρνερΤο πρώην ζευγάρι προσγειώθηκε στο Λος Άντζελες, αφότου άφησε την κόρη του, Βάιολετ, στο Πανεπιστήμιο Yale.

Ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε χωρίς τη βέρα του και φορούσε ένα πουκάμισο και ένα μαύρο παντελόνι, καθώς κατέβαινε χαμογελαστός τα σκαλιά του αεροπλάνου. Η Γκάρνερ ακολούθησε λίγο πιο πίσω, φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα πράσινο παντελόνι με ένα σακίδιο στον ώμο.
Οι δύο ηθοποιοί ήταν μαζί με την 15χρονη κόρη τους, Σεραφίνα, η οποία φορούσε ένα φούτερ του Yale.

Στη συνέχεια, η οικογένεια μπήκε στη μαύρη BMW του Άφλεκ και έφυγε.

Λίγες ώρες αφότου τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες, η Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον 52 χρονο σύζυγό της, αναφέροντας ως ημερομηνία χωρισμού την 26η Απριλίου.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Page Six, η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι οι δυο τους δεν υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο και ζήτησε από τον δικαστή να παραιτηθεί από τη συζυγική υποστήριξη.

Η κατάθεση της αίτησης διαζυγίου την Τρίτη 20 Αυγούστου ήταν ιδιαίτερα σημαντική, καθώς σηματοδοτούσε τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους.


Ειδήσεις σήμερα:

Η εικόνα που δημιουργήθηκε από το AI για το πρόσωπο του Ιησού από την Ιερά Σινδόνη

Στο «δόκανο» της εφορίας Ι.Χ, ακίνητα και… πελατολόγιο

27 διαφορετικά ανθρωποειδή ρομπότ σε παγκόσμια διάσκεψη στην Κίνα - Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr