Lady Gaga: Πήρε ένα νέο κουτάβι 3 χρόνια μετά το περιστατικό της απαγωγής των σκύλων της

Lady Gaga: Πήρε ένα νέο κουτάβι 3 χρόνια μετά το περιστατικό της απαγωγής των σκύλων της

Τα δύο σκυλιά της εκλάπησαν και τελικά επιστράφηκαν τον Φεβρουάριο του 2021

lady_gaga
Η Lady Gaga απέκτησε ένα νέο κουτάβι, τρία χρόνια μετά την απαγωγή των σκύλων της.

Η 38χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός βίωσε ένα σοκαριστικό περιστατικό τον Φεβρουάριο του 2021, όταν ο φίλος της, που είχε αναλάβει να πηγαίνει βόλτα τα σκυλιά της, πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ δύο από τα γαλλικά μπουλντόγκ της - ο Κότζι και ο Γκουστάβ - εκλάπησαν σε μια επίθεση στον δρόμο στη λεωφόρο Σιέρα Μπονίτα στο Χόλιγουντ. Λίγες ημέρες αργότερα, τα σκυλιά επέστρεψαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Την Πέμπτη 22 Αυγούστου, η ποπ-σταρ έδειξε το νέο της κατοικίδιο σε ένα βίντεο στο TikTok που την έδειχνε να τραγουδάει το νέο τραγούδι της με τον Μπρούνο Μαρς, «Die with a Smile», καθώς έπαιζε πάνω στο κλιπ, ενώ κρατούσε ένα μαύρο γαλλικό μπουλντόγκ στην αγκαλιά της.

Η Gaga τραγούδησε τους στίχους: «Αν ο κόσμος τελείωνε, θα ήθελα να είμαι δίπλα σου».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Παρά το γεγονός ότι έδειξε το νέο της σκυλάκι, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως το φύλο ή το όνομά του.

Δύο ημέρες μετά την απαγωγή, τα σκυλιά της τελικά επιστράφηκαν από μια γυναίκα σε αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες.

Τον Απρίλιο του 2021, πέντε ύποπτοι συνελήφθησαν σε σχέση με τον πυροβολισμό του άντρα που τα είχε πάει βόλτα και την απαγωγή των σκυλιών. Ένας από τους υπόπτους, ο Τζέιμς Χάουαρντ Τζάκσον, ομολόγησε ότι δεν αμφισβητεί την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με βαριά σωματική βλάβη και καταδικάστηκε σε 21 χρόνια φυλάκισης στο πλαίσιο συμφωνίας για την απολογία του.
Ο τραυματισμένος φίλος της Gaga, ο 35χρονος Ράιαν Φίσερ δήλωσε στην εκπομπή «CBS Mornings» μήνες μετά την επίθεση ότι ένιωσε τρομοκρατημένος μετά την επίθεση.

Ο ίδιος είπε: «Ήμουν φοβισμένος, πονούσα. Είχα ένα προαίσθημα, όταν ήρθαν [και] στόχευσαν το όπλο κατά μέρος μου, ότι θα κατέληγα να με πυροβολήσουν, γιατί στο μυαλό μου έλεγα: "Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αγωνιστώ για αυτά τα σκυλιά"».

Ο Φίσερ πρόσθεσε σχετικά με τον ποπ σταρ: «Με βοήθησε τόσο πολύ. Ήταν φίλη μου και μετά την επίθεση που δέχτηκα - η οικογένειά μου έφυγε αεροπορικώς και μου έφεραν θεραπευτές και έμεινα στο σπίτι της για μήνες, ενώ φίλοι με παρηγορούσαν και είχα ασφάλεια γύρω μου».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης