Μάικλ Μάντσεν: Ο ηθοποιός του Reservoir Dogs σπάει τη σιωπή του για τη σύλληψη για ενδοοικογενειακή βία

Μάικλ Μάντσεν: Ο ηθοποιός του Reservoir Dogs σπάει τη σιωπή του για τη σύλληψη για ενδοοικογενειακή βία

Ο 66χρονος ηθοποιός και η εν διαστάσει σύζυγός του ενεπλάκησαν σε έναν καυγά πριν από λίγες ημέρες

madsen
Ο πρωταγωνιστής των «Reservoir Dogs», Μάικλ Μάντσεν, έσπασε τη σιωπή του σχετικά με την πρόσφατη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή βία.

Τέθηκε υπό κράτηση την Κυριακή 18 Αυγούστου, αφού η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε μια «οικογενειακή αναταραχή» στην οποία συμμετείχε η εν διαστάσει σύζυγός του ΝτεΆννα Μάντσεν, στο σπίτι του ηθοποιού στο Μαλιμπού.

Ο 66χρονος ηθοποιός φέρεται να είχε σπρώξει την ΝτεΆννα πριν την κλειδώσει έξω από το σπίτι.

Ο ηθοποιός συνελήφθη με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας σε βαθμό πλημμελήματος, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 δολαρίων.
Κλείσιμο
Σε δήλωσή του στο THR την Πέμπτη, ο δικηγόρος του ηθοποιού, Πέρι Γουάντερ, επέμεινε ότι ο πελάτης του «δεν είναι ένοχος για ενδοοικογενειακή βία».
Κατηγόρησε επίσης την ΝτεΆννα ότι εισέβαλε στο σπίτι του Μάντσεν την Κυριακή, όταν συνέβη το φερόμενο περιστατικό.

«Την αντιμετώπισε και της ζήτησε να φύγει», δήλωσε ο Γουάντερ. Ισχυρίστηκε επίσης ότι αυτό «ήταν ένα συνεχές πρόβλημα».

«Ο Μάικλ επέδειξε τεράστια συμπόνια και αυτοσυγκράτηση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου προς την εν διαστάσει σύζυγό του. Σίγουρα δεν είναι ένοχος για ενδοοικογενειακή βία», κατέληξε ο Γουάντερ.

Σε απάντηση, η ΝτεΆννα εξέδωσε τη δική της δήλωση, ισχυριζόμενη ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της «παλεύει με προσωπικά ζητήματα». «Εγώ και τα παιδιά μας τον υποστηρίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Θα θέλαμε να ζητήσουμε την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή», δήλωσε.
shutterstock_630212912__1_

Από την Πέμπτη, το αστυνομικό τμήμα του Μαλιμπού δήλωσε στο THR ότι η έρευνα για τον καυγά του ζευγαριού «συνεχίζεται και θα προωθηθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο του Van Nuys για κατάθεση».

Το TMZ αποκάλυψε την είδηση της σύλληψης του Μάντσεν τη Δευτέρα.

Τότε, το πρακτορείο ανέφερε ότι ο Μάντσεν τέθηκε υπό κράτηση λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας σε βαθμό πλημμελήματος.
Τα πράγματα έδειχναν χαοτικά καθώς η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι, αλλά μέχρι να φτάσει, η σύζυγός του ήταν «ασφαλής με την ομάδα ασφαλείας». Όμως η αστυνομία ήθελε ακόμα να συλληφθεί ο ηθοποιός αφού μίλησε μαζί του και με τη σύζυγό του.

Ο Μάντσεν κατέθεσε εγγύηση 20.000 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερος.

Εκπρόσωπος του σταρ επιβεβαίωσε το περιστατικό στο πρακτορείο, λέγοντας: «Ήταν μια διαφωνία μεταξύ του Μάικλ και της συζύγου του, η οποία ελπίζουμε να επιλυθεί θετικά και για τους δύο».

Ο Μάντσεν παντρεύτηκε την ΝτεΆννα το 1996. Μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά - τον Χάντσον, τον Λουκ και τον Κάλβιν. Δυστυχώς, ο Χάντσον πέθανε από πυροβολισμό το 2022. Το ζευγάρι χώρισε αμέσως μετά τον τραγικό θάνατό του.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης