J Balvin: Θα κάνει το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο

Ο Λατινοαμερικανός σταρ της reggaeton θα παίξει στην ταινία, Little Lorraine

Τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας «Little Lorraine», η οποία σηματοδοτεί το ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη του λατινοαμερικάνου καλλιτέχνη J Balvin, γνωστού ως «πρίγκιπα της Reggaeton».

Στην παραγωγή, που γυρίστηκε στο Cape Breton, τη Νέα Σκωτία και το Οντάριο, πρωταγωνιστούν επίσης ο Στέφεν Αμέλ («Arrow», «Code 8») και ο Σον Άστιν («Lord of the Rings», «Stranger Things»).

Σε σκηνοθεσία του υποψήφιου για Grammy, Άντι Χέινς, η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, περιγράφοντας τη μετατροπή μιας απομακρυσμένης πόλης ανθρακωρύχων και ψαράδων σε κόμβο για μια μεγάλη επιχείρηση λαθρεμπορίου κοκαΐνης.
Ο Αμέλ υποδύεται έναν άνεργο ανθρακωρύχο που πιάνει δουλειά σε ένα ψαράδικο αστακών που εμπλέκεται σε λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Ο Balvin υποδύεται έναν πράκτορα της Ιντερπόλ που ερευνά ένα κολομβιανό κύκλωμα εισαγωγής ναρκωτικών, το οποίο υποπτεύεται ότι εισέρχεται στην Αμερική μέσω του Cape Breton.

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ, του οποίου το νέο άλμπουμ «Rayo» κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, άφησε να εννοηθεί ότι θα κάνει το ντεμπούτο του στην υποκριτική σε συνέντευξή του στο Variety την περασμένη εβδομάδα.

«Άρχισα να παίζω θέατρο - αληθινή υποκριτική, όχι μόνο cameo - και μόλις ολοκλήρωσα τα γυρίσματα για μια ταινία στην οποία συμμετέχω και η οποία βγαίνει του χρόνου», είπε. «Μου αρέσει αυτή η πλευρά του εαυτού μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινάει η παραγωγή των νέων Canadair για την ΕΕ - Επτά νέα αεροσκάφη παίρνει η Ελλάδα, θα επιχειρούν και νύχτα

Εντοπίστηκε η σορός της Χάνα Λιντς - Ήταν η τελευταία αγνοούμενη από το ναυάγιο στο Παλέρμο


Συνελήφθη 66χρονος που απείλησε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr