Κάνιε Γουέστ: Οι απαιτήσεις που έχει στις περιοδείες του - Το προσωπικό πρέπει να φοράει μαύρα, απαγορεύονται τα ποτά

Κάνιε Γουέστ: Οι απαιτήσεις που έχει στις περιοδείες του - Το προσωπικό πρέπει να φοράει μαύρα, απαγορεύονται τα ποτά

Ένας από τους υπαλλήλους του αποκάλυψε μια λίστα με τα αιτήματα του ράπερ σε κάθε του περιοδεία

kanie-gouest
Με αφορμή την εμφάνιση του Κάνιε Γουέστ στο Goyang Stadium στη Σεούλ της Νότιας Κορέας και τα αιτήματα του ράπερ, αποκαλύφθηκε η «λίστα» με τις απαιτήσεις που έχει σε κάθε του περιοδεία.

Ο Υe, όπως προτιμά να τον αποκαλούν, ζήτησε για την εν λόγω συναυλία 40 φορτηγά γεμάτα με χρυσή άμμο, που θα καλύψει τη σκηνή που θα εμφανιστεί.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η DailyMail, το αίτημα αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στους «κανόνες» που έχει θέσει ο ράπερ στο προσωπικό του για κάθε του περιοδεία.

Κλείσιμο
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να εξασφαλιστεί η διαμονή του ίδιου και της συζύγου του, Μπιάνκα Σενσόρι σε πολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο πρέπει να ανήκει στους ομίλους Ritz, Four Seasons ή Aman. Το συνεργείο του μπορεί να φιλοξενηθεί σε διαφορετικό ξενοδοχείο, ωστόσο πρέπει να είναι πέντε αστέρων.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του, το προσωπικό του πρέπει να είναι ντυμένο στα μαύρα και να μην χρησιμοποιεί καθόλου κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, απαγορεύεται το αλκοόλ, το κάπνισμα και τα αναρκωτικά.

Σε κάθε συναυλιακό χώρο που βρίσκεται, ο Κάνιε Γουέστ απαιτεί να υπάρχουν τέσσερις ιδιωτικές αίθουσες που κλειδώνουν. Μάλιστα, θέλει τα έπιπλα που βρίσκονται μέσα σε αυτές να είναι μαύρα.

Δεν επιτρέπονται τα πλαστικά μπουκάλια, πιάτα μιας χρήσεως και παρόμοια σκεύη. Ο ράπερ θέλει επίσης, μαύρες πετσέτες χεριών, οι οποίες πρέπει να είναι προπλυμένες, ενώ χρειάζεται ακόμα δέκα μεγάλες πετσέτες μπάνιου, στο ίδιο χρώμα.

Τέλος, ενώ σε πολλούς καλλιτέχνες αρέσει το φαγητό στα backstage των συναυλιών τους, ο Ye ζητά μόνο μια πιατέλα με φρούτα, 24 μπουκάλια νερό και 4 χυμούς.



Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινάει η παραγωγή των νέων Canadair για την ΕΕ - Επτά νέα αεροσκάφη παίρνει η Ελλάδα, θα επιχειρούν και νύχτα

Εντοπίστηκε η σορός της Χάνα Λιντς - Ήταν η τελευταία αγνοούμενη από το ναυάγιο στο Παλέρμο


Συνελήφθη 66χρονος που απείλησε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης