Λίλι Άλεν: Αντιδράσεις για τη δήλωσή της ότι παράτησε τον σκύλο της γιατί της κατέστρεψε τα διαβατήρια - Τι απαίσιο άτομο

Λίλι Άλεν: Αντιδράσεις για τη δήλωσή της ότι παράτησε τον σκύλο της γιατί της κατέστρεψε τα διαβατήρια - Τι απαίσιο άτομο

Όπως είπε, «της είχε καταστρέψει τη ζωή»

lily-allen
Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις της Λίλι Άλεν, σχετικά με τον σκύλο που «ξεφορτώθηκε», όπως είπε γιατί «της είχε καταστρέψει τη ζωή».

Η 39χρονη τραγουδίστρια μίλησε στο podcast «Miss Me» και ανέφερε πως στο παρελθόν, είχε υιοθετήσει ένα σκύλο, ο οποίος της κατά τη διάρκεια της καραντίνας, είχε φάει τα διαβατήρια, της ίδιας και των παιδιών της.

Αυτό εμπόδιζε τα παιδιά της να δουν τον πατέρα τους για πολλούς μήνες, καθώς δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν με την ίδια, αφού δεν έχουν το ίδιο επώνυμο.

Κλείσιμο
Προκειμένου να τα φτιάξει ξανά, η Λίλι Άλεν χρειάστηκε να δώσει μια περιουσία. Εν τέλει, αφού προσπάθησε ωστόσο πολύ για να εκπαιδεύσει το κατοικίδιό της, η Λίλι Άλεν το έδωσε πίσω, από εκεί που το πήρε.

Οι θαυμαστές της δεν της έδειξαν την κατανόηση που περίμενε για το περαστατικό, ενώ τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν κατά κύριο λόγο, αρνητικά.

«Ανέλαβε την ευθύνη που άφησε τα διαβατήρια κάπου που μπορούσε να τα φτάσει ένα κουτάβι; Όχι. Ξεφορτώθηκε τον σκύλο. Tι απαίσιο άτομο», έγραψε κάποιος στο Twitter.

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Αυτή φταίει, όχι το καημένο το σκυλί. Είναι ξεκάθαρα ηλίθια, δεν ξέρει να κρατάει σημαντικά έγγραφα μακριά από ζώα;».

«Δεν υπάρχουν σκυλιά με κακή συμπεριφορά Λίλι Άλεν, μόνο ιδιοκτήτες με κακή συμπεριφορά. Ένας σκύλος δεν κατέστρεψε τη ζωή σου, εσύ κατέστρεψες τη ζωή σου με το να μην είσαι υπεύθυνη για τα υπάρχοντά σου», αναφέρει άλλο σχόλιο στο Twitter.

Δείτε μερικά σχόλια:
lily_allen
Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινάει η παραγωγή των νέων Canadair για την ΕΕ - Επτά νέα αεροσκάφη παίρνει η Ελλάδα, θα επιχειρούν και νύχτα

Εντοπίστηκε η σορός της Χάνα Λιντς - Ήταν η τελευταία αγνοούμενη από το ναυάγιο στο Παλέρμο


Συνελήφθη 66χρονος που απείλησε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης