Χάρης Ρώμας: Αποδέχομαι τον όρο «γκέι» αλλά δεν με χαρακτηρίζει, δεν θέλω να μπω σε ένα καλούπι

Χάρης Ρώμας: Αποδέχομαι τον όρο «γκέι» αλλά δεν με χαρακτηρίζει, δεν θέλω να μπω σε ένα καλούπι

Δεν θα κάνω το χατίρι σε κανέναν να με καθορίσει όπως εκείνος θέλει, πρόσθεσε ο ηθοποιός

haris-romas
Ο Χάρης Ρώμας έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον όρο «γκέι» που βγαίνει στο διαδίκτυο, όταν αναζητά κανείς το όνομά του.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα OnTime και δήλωσε αρχικά: «Αυτό πουλάει, το "γκέι" θα πουλήσει, αλλά αυτό δεν μπορεί να σε χαρακτηρίσει. Μια λεξούλα σαν αυτή δεν μπορεί να χαρακτηρίσει την ευρύτητα μιας προσωπικότητας, δηλαδή εγώ δεν αισθάνομαι ότι με χαρακτηρίζει αυτό. Ούτε κατά διάνοια».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τώρα, το επιλέγουν, γιατί είναι αυτό που θα πουλήσει, που θα δημιουργήσει ένα κλίμα κλπ. Δεν είναι ότι απορρίπτω τον όρο. Φυσικά και υπάρχει, ούτε με προσβάλλει, με ικανοποιεί κιόλας. Κανένα πρόβλημα δεν έχω να το αποδεχτώ, αλλά δεν είμαι ακριβώς αυτό».

Ο Χάρης Ρώμας τόνισε αργότερα, πως είναι «100% άντρας» και ανέφερε πως δεν τον ενδιαφέρει πώς μπορεί να το μεταφράσουν κάποιοι αυτό.

«Είμαι 100% άντρας, αυτό είναι σίγουρο. Τώρα πώς ο καθένας το μεταφράζει, οι κομπλεξικοί που δεν θέλουν να το αποδεχτούν, γιατί θέλουν να βάλουν την ταμπέλα έτσι όπως τη θέλουν εκείνοι και θέλουν να προκαθορίσουν και τη συμπεριφορά σου προς τα έξω και την εικόνα που θα έχεις. Εμένα δεν με ενδιαφέρει το κόμπλεξ του καθενός. Δεν θα κάνω το χατίρι σε κανέναν να με καθορίσει όπως εκείνος θέλει. Γιατί δεν είμαι αυτό που θέλουν και δεν μπορούν να με βάλουν σε ένα καλούπι και δεν θέλω να μπω σε ένα καλούπι», σημείωσε ο ηθοποιός.

Κλείσιμο
Τέλος, ξεκαθάρισε κλείνοντας: «Εγώ είμαι άντρας, γεννήθηκα άντρας κι αισθάνομαι άντρας. Υπάρχουν άλλοι άντρες που δεν αισθάνονται άντρες και κάνουν επεμβάσεις κι αυτούς τους δέχομαι και τους βγάζω το καπέλο, αφού δεν μπορούν κι είναι εγκλωβισμένη η φύση τους κάπου αλλού. Εγώ όμως, γεννήθηκα άντρας κι είμαι περήφανος για αυτό. Μου αρέσει που είμαι άντρας και το υποστηρίζω το φύλο μου».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

ΑΑΔΕ: Φοροδιαφυγή άνω των 8,5 εκατ. ευρώ από πωλήσεις μέσω πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου

ΣΥΡΙΖΑ: 184 στελέχη ζητούν παραπομπή της Αθηνάς Λινού στην Επιτροπή Δεοντολογίας μετά τις καταγγελίες Πολάκη

Σαμπρίνα Κάρπεντερ: Το φιλί της με την Τζένα Ορτέγκα στο βιντεοκλίπ του «Taste»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης