Lady Gaga για τη συνεργασία της με τον Μπρούνο Μαρς: Είμαι ευγνώμων

Η δύναμη της μουσικής είναι μεγάλη και η αγάπη σας για αυτό το τραγούδι μου το θύμισε, έγραψε στους θαυμαστές της για τη μπαλάντα «Die With a Smile»

Η Lady Gaga έκανε μία ανάρτηση, με την οποία ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τη στήριξη που της δείχνουν.

Με αφορμή το ντουέτο της με τον Μπρούνο Μαρς στο κομμάτι «Die With a Smile», η τραγουδίστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτή, ευχαρίστησε το κοινό της για τα θετικά σχόλια που έχει λάβει για αυτή τη συνεργασία, ενώ τόνισε πως είναι «ευγνώμων».

Αφού δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με το λουκ που είχε στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού, έγραψε: «Βλέποντας θαυμαστές από όλο τον κόσμο να γιορτάζουν αυτή τη μουσική... Σημαίνει τόσα πολλά για μένα να βλέπω τα λόγια του τραγουδιού να αγγίζουν την καρδιά σας και το βίντεο να προκαλεί αυτό το τεράστιο κύμα χορού και διασκέδασης. Είναι όμορφο να το παρακολουθείς και είμαι τόσο ευγνώμων».

Στη συνέεχεια, πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ που αγαπάτε το τραγούδι μας. Σας αγαπώ πραγματικά και ελπίζω το μήνυμα αγάπης που μοιραστήκαμε να συνεχίσει να δημιουργεί ξεχωριστές στιγμές για όλους σας στις ζωές σας. Ξέρω ότι το κάνει στη δική μου κάθε μέρα. Η δύναμη της μουσικής είναι μεγάλη και η αγάπη σας για αυτό το τραγούδι μου το θύμισε».

Δείτε την ανάρτησή της:


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

ΑΑΔΕ: Φοροδιαφυγή άνω των 8,5 εκατ. ευρώ από πωλήσεις μέσω πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου

ΣΥΡΙΖΑ: 184 στελέχη ζητούν παραπομπή της Αθηνάς Λινού στην Επιτροπή Δεοντολογίας μετά τις καταγγελίες Πολάκη

Σαμπρίνα Κάρπεντερ: Το φιλί της με την Τζένα Ορτέγκα στο βιντεοκλίπ του «Taste»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr