Λόπεζ: Είχε κάνει συμφωνία με τον Άφλεκ να καταθέσει εκείνη την αίτηση διαζυγίου, λέει άτομο από το περιβάλλον τους

Λόπεζ: Είχε κάνει συμφωνία με τον Άφλεκ να καταθέσει εκείνη την αίτηση διαζυγίου, λέει άτομο από το περιβάλλον τους

Όπως αναφέρει, το πρώην ζευγάρι είχε συζητήσει εδώ και καιρό τις λεπτομέρειες του χωρισμού τους 

ben-aflek
Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ είχαν προγραμματίσει από κοινού το διαζύγιό τους, πριν υποβάλλει την αίτηση η Λατίνα σταρ.

Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στη DailyMail, οι δυο τους είχαν συμφωνήσει τα πάντα εκ των προτέρων κι είχαν θέσει τους όρους τους.

«Είχαν συμφωνήσει ήδη τους όρους τους πριν καταθέσει την αίτηση η Τζένιφερ. Επιτέλους "τράβηξε τη σκανδάλη", γιατί αυτή ήταν η συμφωνία τους. Ότι θα καταθέσει εκείνη την αίτηση. Κι ήταν εκείνη τελικά που πήρε την απόφαση», είπε χαρακτηριστικά άτομο που ήταν κοντά στους Μπένιφερ.

Κλείσιμο
Όπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν, αφού δεν υπήρχε καν προγαμιαίο συμβόλαιο. Μονάχα η έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, όπου ζούσαν μαζί.

Ωστόσο, μόλις τα πράγματα μεταξύ τους άρχισαν να χαλάνε, το πρώην ζευγάρι την έθεσε προς πώληση. «Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να χωρίσουνε. Και δεν είναι ότι κάποιος από τους δυο θέλει να πάρει κάτι περισσότερο. Και οι δύο είχαν τα δικά τους περιουσιακά στοιχεία», λέει η πηγή.

Η Τζένιφερ Λόπεζ επικαλέστηκε «ασυμβίβαστες διαφορές» στην αίτηση διαζυγίου της από τον Μπεν Άφλεκ, η οποία περιλαμβάνει επίσης το αίτημα να μην λαμβάνει συζυγική υποστήριξη.

Η 55χρονη τραγουδίστρια ζήτησε και να ανακτήσει το παλιό της επώνυμο, μόλις δύο χρόνια αφότου είχε δηλώσει τον ενθουσιασμό της για την αλλαγή του επιθέτου της σε κυρία Άφλεκ.

Η DailyMail.com έδωσε πρώτη στη δημοσιότητα την αίτηση διαζυγίου στο σύνολό της, αφού την κατέθεσε η Λόπεζ χωρίς δικηγόρο την Τρίτη 20 Αυγούστου, την ημέρα που υποτίθεται θα γιόρταζαν τη 2η επέτειο του γάμου τους.

Ως ημερομηνία χωρισμού έχει αναφερθεί επίσημα η 26η Απριλίου 2024.
Το ζευγάρι δεν υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο προτού παντρευτεί τον Ιούλιο του 2022, όπως αποκάλυψαν πηγές από το κοντινό τους περιβάλλον.

Χωρίς προγαμιαίο συμβόλαιο, τα ατομικά τους κέρδη από τα τελευταία δύο χρόνια, είτε πρόκειται για κινηματογραφικά έργα είτε για μεγάλες εμπορικές συμφωνίες, θα αποτελούσαν κοινή περιουσία.

Η Λόπεζ, η οποία φέρεται να έχει καθαρή αξία 400 εκατομμυρίων δολαρίων, έχει κυκλοφορήσει τέσσερις ταινίες από τότε που παντρεύτηκε τον Άφλεκ, συμπεριλαμβανομένου του αυτοχρηματοδοτούμενου έργου της «This Is Me Now: A Love Story», ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο καταγράφει το αναζωπυρωμένο ειδύλλιο του ζευγαριού.

Το 2023, η τραγουδίστρια λάνσαρε τη σειρά κοκτέιλ «Delola» και επρόκειτο να ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία για την υποστήριξη του τελευταίου της άλμπουμ «This Is Me.... Now», αλλά ακυρώθηκε εβδομάδες πριν από την έναρξη.
ben_affleck_car
O Μπεν Άφλεκ δεν ενδιαφέρθηκε να σώσει τον γάμο του με την Τζένιφερ Λόπεζ
Η Τζένιφερ Λόπεζ προσέγγισε την απόφασή της να χωρίσει από τον Μπεν Άφλεκ με μεγάλη προσοχή, όπως δήλωσε μια πηγή στο PEOPLE.

Αφού η 55χρονη τραγουδίστρια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, η πηγή είπε ότι κατέληξε στο δυσάρεστο συμπέρασμα ότι για την τραγουδίστρια έφτασε η ώρα να προχωρήσει για διάφορους λόγους.

«Είναι πολύ απογοητευμένη και λυπημένη, αλλά ο Μπεν δεν της έχει δώσει κανένα σημάδι ότι θέλει να συνεχίσει τον γάμο τους. Δεν έχει δείξει καμία δέσμευση και ενδιαφέρον για να λειτουργήσει ο γάμος τους. Έχει φτάσει στο σημείο να πρέπει να φροντίσει τον εαυτό της», σχολίασε η πηγή.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

ΑΑΔΕ: Φοροδιαφυγή άνω των 8,5 εκατ. ευρώ από πωλήσεις μέσω πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου

ΣΥΡΙΖΑ: 184 στελέχη ζητούν παραπομπή της Αθηνάς Λινού στην Επιτροπή Δεοντολογίας μετά τις καταγγελίες Πολάκη

Σαμπρίνα Κάρπεντερ: Το φιλί της με την Τζένα Ορτέγκα στο βιντεοκλίπ του «Taste»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης