Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ήρθα στην Ελλάδα, γιατί είχα κάποια θέματα υγείας να λύσω

Έφυγα αναγκαστικά από τη Νέα Υόρκη και γυρίζοντας για να κάνω αυτή την κούρα και να συνέλθω, βρέθηκα στο GNTM, πρόσθεσε

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τους λόγους που την έκαναν να επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αμερική, ενώ αναφέρθηκε επίσης στο μόντελινγκ.

Το μοντέλο έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό InStyle και αρχικά, εξήγησε γιατί εγκατέλειψε την Αμερική και πώς βρέθηκε στο GNTM.

«Ήταν δύσκολο να φύγω από το σπίτι μου, δεν το ήθελα ουσιαστικά. Εντάξει "αναγκάστηκα", γιατί είχα την τύχη να μπορώ, οπότε σίγουρα ακολούθησα την τύχη μου. Η Νέα Υόρκη είναι η πόλη που έχω περισσότερο στην καρδιά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έμεινα τα περισσότερα χρόνια εκεί, σχεδόν επτά, οπότε είχα σταθερούς φίλους, σταθερό σπίτι. Έφυγα, γιατί είχα κάποια θέματα υγείας και γύρισα εδώ να τα λύσω. Έφυγα αναγκαστικά και γυρίζοντας για να κάνω αυτή την κούρα και να συνέλθω, βρέθηκα στο GNTM».

Αναφορικά με το μόντελινγκ, δήλωσε: «Το μόντελινγκ εντάξει, δεν είναι ότι δεν το αγαπώ, αλλά δεν μπορώ να πω ότι το λατρεύω πια. Ενώ είναι μια δουλειά που μου έχει προσφέρει πάρα πολλά, θεωρώ ότι από ένα σημείο και μετά, σταμάτησε να μου προσφέρει κάτι καινούριο. Ο ενθουσιασμός της αρχής και το διαφορετικό. Οπότε, δεν είναι κάτι που το έχω πια σε μόνιμη βάση ως κύρια δουελιά μου».

Κλείνοντας, μίλησε για τα μελλοντικά της πλάνα σε σχέση με το μόντελινγκ. «Σίγουρα με ενδιαφέρει, όταν κάτι είναι ωραίο και διαφορετικό, αλλά πια με δυσκολεύει είναι η αλήθεια», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο φωτογράφος της κοσμικής Αθήνας, Λάκης Γιακουμής

Συνελήφθη ο δράστης της φονικής επίθεσης στο Ζόλινγκεν

Αποκρουστικές εικόνες με χιλιάδες νεκρά ψάρια στο λιμάνι του Βόλου – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr