Λόπεζ: Θα έκανε τα πάντα για αυτόν, αλλά ο Άφλεκ έχει ένα «σκοτάδι» που κανένας δεν μπορεί να διορθώσει, λέει φίλος τους

Δεν την ένοιαζε η κριτική, η γελοιοποίηση, ούτε όλοι αυτοί που της έλεγαν πως το να τα ξαναβρεί μαζί του είναι κακή ιδέα, πρόσθεσε

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ χώρισαν μετά από δύο χρόνια γάμου, με τη Λατίνα σταρ να κατεθέτει αίτηση διαζυγίου από τον ηθοποιό.

Σε αυτή, επικαλέστηκε «ασυμβίβαστες διαφορές», ενώ αιτήθηκε να μην λαμβάνει συζυγική υποστήριξη. Η 55χρονη τραγουδίστρια ζήτησε επίσης, να ανακτήσει το παλιό της επώνυμο, μόλις δύο χρόνια αφότου είχε δηλώσει τον ενθουσιασμό της για την αλλαγή του επιθέτου της σε κυρία Άφλεκ.

Όπως αναφέρουν οι φίλοι της, η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε ό,τι περνάει από το χέρι της για να λειτουργήσει αυτή η σχέση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Άτομo από το περιβάλλον της ανέφερε πως ενώ το πρώην ζευγάρι ζούσε χώρια τελευταία, η Λατίνα σταρ έτρεφε ακόμα ελπίδες πως θα μπορούσε να σώσει τη σχέση τους.

«Τον αγαπάει και θα τον αγαπάει πάντα, αυτό είναι το πρόβλημα», δήλωσε, ενώ πρόσθεσε: «Πίστευε πραγματικά ότι αυτή ήταν η μεγαλύτερη ιστορία αγάπης που έχει ζήσει ποτέ και τελικά, είχε την ευκαιρία να ζήσει το παραμύθι. Απλά έπρεπε να αναρωτηθεί ποιος είναι ο άντρας στην ιστορία», τόνισε.

Η πηγή πρόσθεσε ότι το είδος της «μεγάλης αγάπης στην οποία πιστεύει η Τζένιφερ δεν βρίσκεται στο DNA του Μπεν Άφλεκ».

«Ο Μπεν έχει ένα σκοτάδι πάνω του που κανένας άλλος δεν μπορεί να διορθώσει. Η πρώην σύζυγός του δεν μπορούσε να το φτιάξει, όλη η επιτυχία στον κόσμο δεν μπορούσε να το φτιάξει. Η Λόπεζ έδωσε σε αυτό όλα όσα είχε, όλη της την καρδιά. Θα έκανε τα πάντα για να λειτουργήσει αυτό. Δεν την ένοιαζε η κριτική, η γελοιοποίηση, ούτε όλοι αυτοί που της έλεγαν πως το να τα ξαναβρεί μαζί του είναι κακή ιδέα. Δεν ήθελε να το πιστέψει ότι δεν θα λειτουργήσει. Πίστευε αληθινά πως η αγάπη θα τα νικούσε όλα», αναφέρει.

Η DailyMail.com έδωσε πρώτη στη δημοσιότητα την αίτηση διαζυγίου στο σύνολό της, αφού την κατέθεσε η Λόπεζ χωρίς δικηγόρο την Τρίτη 20 Αυγούστου, την ημέρα που υποτίθεται θα γιόρταζαν τη 2η επέτειο του γάμου τους.

Ως ημερομηνία χωρισμού έχει αναφερθεί επίσημα η 26η Απριλίου 2024.
Το ζευγάρι δεν υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο προτού παντρευτεί τον Ιούλιο του 2022, όπως αποκάλυψαν πηγές από το κοντινό τους περιβάλλον.

Χωρίς προγαμιαίο συμβόλαιο, τα ατομικά τους κέρδη από τα τελευταία δύο χρόνια, είτε πρόκειται για κινηματογραφικά έργα είτε για μεγάλες εμπορικές συμφωνίες, θα αποτελούσαν κοινή περιουσία.

Η Λόπεζ, η οποία φέρεται να έχει καθαρή αξία 400 εκατομμυρίων δολαρίων, έχει κυκλοφορήσει τέσσερις ταινίες από τότε που παντρεύτηκε τον Άφλεκ, συμπεριλαμβανομένου του αυτοχρηματοδοτούμενου έργου της «This Is Me Now: A Love Story», ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο καταγράφει το αναζωπυρωμένο ειδύλλιο του ζευγαριού.

Το 2023, η τραγουδίστρια λάνσαρε τη σειρά κοκτέιλ «Delola» και επρόκειτο να ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία για την υποστήριξη του τελευταίου της άλμπουμ «This Is Me.... Now», αλλά ακυρώθηκε εβδομάδες πριν από την έναρξη.
O Μπεν Άφλεκ δεν ενδιαφέρθηκε να σώσει τον γάμο του με την Τζένιφερ Λόπεζ
Η Τζένιφερ Λόπεζ προσέγγισε την απόφασή της να χωρίσει από τον Μπεν Άφλεκ με μεγάλη προσοχή, όπως δήλωσε μια πηγή στο PEOPLE.

Αφού η 55χρονη τραγουδίστρια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, η πηγή είπε ότι κατέληξε στο δυσάρεστο συμπέρασμα ότι για την τραγουδίστρια έφτασε η ώρα να προχωρήσει για διάφορους λόγους.

«Είναι πολύ απογοητευμένη και λυπημένη, αλλά ο Μπεν δεν της έχει δώσει κανένα σημάδι ότι θέλει να συνεχίσει τον γάμο τους. Δεν έχει δείξει καμία δέσμευση και ενδιαφέρον για να λειτουργήσει ο γάμος τους. Έχει φτάσει στο σημείο να πρέπει να φροντίσει τον εαυτό της», σχολίασε η πηγή.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο φωτογράφος της κοσμικής Αθήνας, Λάκης Γιακουμής

Συνελήφθη ο δράστης της φονικής επίθεσης στο Ζόλινγκεν

Αποκρουστικές εικόνες με χιλιάδες νεκρά ψάρια στο λιμάνι του Βόλου – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr