Μαλέσκου: Το βίντεο με την κόρη της και η αναφορά στο δυστύχημα στη Χαλκιδική - Δεν νομίζω να ξαναμπώ σε λούνα παρκ, γράφει

Μαλέσκου: Το βίντεο με την κόρη της και η αναφορά στο δυστύχημα στη Χαλκιδική - Δεν νομίζω να ξαναμπώ σε λούνα παρκ, γράφει

Την επόμενη ημέρα, άκουσα στις ειδήσεις τα τραγικά νέα για το συμβάν στη Χαλκιδική, αναφέρει

ioanna-maleskou
Η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε ένα βίντεο με την κόρη της στο λούνα παρκ κι έκανε μια αναφορά στο τραγικό δυστύχημα στη Χαλκιδική.

Η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τη στιγμή που ανέβηκε με την κόρη της στη ρόδα ενός λούνα παρκ.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, αναφέρθηκε στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στη Χαλκιδική και κόστισε τη ζωή ενός 19χρονου.

«Πρώτη φορά μπήκα στη ρόδα. Στην πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Περάσαμε τόσο όμορφα. Πήγαινε αργά, απολαύσαμε τη φεγγαράδα με τη τη μικρούλα μου… και σκεφτόμουν γιατί τόσα χρόνια (ούτε ως παιδί) δεν είχα πάει σε λούνα παρκ. Την επόμενη ημέρα, άκουσα στις ειδήσεις τα τραγικά νέα για το συμβάν στη Χαλκιδική», έγραψε αρχικά, η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αναθεώρησα και συνειδητοποίησα πως όλα είναι μια στιγμή. Μια κακιά στιγμή που αν όλοι οι άνθρωποι φέρονταν υπεύθυνα, ειδικά όταν μιλάμε για τέτοια πόστα, θα ήταν τα πράγματα αλλιώς. Δεν νομίζω να ξαναμπώ σε λούνα παρκ. Τουλάχιστον σε κάποιο παιχνίδι ανάλογο. Κρατάω όμως αυτή τη γλυκιά στιγμή και ανάμνηση, βαθιά στην καρδιά και τη μνήμη μου. Και επειδή το Instagram για μένα, είναι και μια ψηφιακή βιβλιοθήκη ξεχωριστών στιγμών της ζωής μου, ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας».

Δείτε την ανάρτησή της:

Κλείσιμο

Φωτογραφία άρθρου:
NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο φωτογράφος της κοσμικής Αθήνας, Λάκης Γιακουμής

Συνελήφθη ο δράστης της φονικής επίθεσης στο Ζόλινγκεν

Αποκρουστικές εικόνες με χιλιάδες νεκρά ψάρια στο λιμάνι του Βόλου – Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης