Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για GNTM: Δεν έδωσα τροφή για έντονα σχόλια, δεν έβγαλα κόντρα ούτε για τη Βίκυ ούτε για την Ηλιάνα

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για GNTM: Δεν έδωσα τροφή για έντονα σχόλια, δεν έβγαλα κόντρα ούτε για τη Βίκυ ούτε για την Ηλιάνα

Ήταν αναμενόμενη η σύγκριση, πρόσθεσε

ismini-papablasopoulou
Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη θέση της στο παρελθόν, στην κριτική επιτροπή του GNTM, αλλά και τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το μοντέλο μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και αρχικά, εξήγησε πώς βρέθηκε στην επιτροπή του διαγωνισμού μοντέλων.

«Νομίζω πως είχε να κάνει με τη χρονική στιγμή. Είχα περάσει από αρκετά στάδια, είχα κάνει αρκετά πράγματα, ήμουν πλέον μόνιμη κάτοικος Αμερικής και η περίοδος ήταν ευαίσθητη λόγω του κορωνοϊού, οπότε είπα "γιατί όχι;"», ανέφερε.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το ευχαριστήθηκα πολύ, τώρα που το σκέφτομαι από απόσταση, λέω πως έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Από εκεί που ήμουν μοντέλο, βρέθηκα κριτής σε ένα τόσο δημοφιλές πρόγραμμα μόδας στην prime time. Ήταν τόσο έντονο. Πήρα θετική ενέργεια».

Αναφορικά με τη σύγκριση που δέχτηκε με τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είπε: «Ήταν αναμενόμενη. Όταν βλέπεις κάτι καινούριο, σίγουρα θα το συγκρίνεις με το προηγούμενο, θες να δεις τις διαφορές. Απλά, επειδή είμαι πιο μαζεμένη και σοβαρή, αν δεν έχω να πω κάτι δεν θα μιλήσω. Αν και μέσα από το μόντελινγκ και τα ταξίδια το έχω εξελίξει. Μικρότερη, δεν μου έβγαζες κουβέντα. Δεν έδωσα τροφή για έντονα σχόλια, δεν έβγαλα κόντρα ούτε για τη Βίκυ, ούτε για την Ηλιάνα».

Κλείσιμο
Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου εξέφρασε επίσης, το παράπονό της ότι είχε βγει η «κακιά» της κριτικής επιτροπής. «Νομίζω πως ήμουν δίκαιη και ξεκάθαρα καλή. Αυτό συνέβαινε, γιατί εξακολουθούσα να είμαι μοντέλο, οπότε έβλεπα τα παιδιά από την ίδια γωνία», εξήγησε.

Τέλος, δήλωσε θετική στο ενδεχόμενο να συμμετέχει ξανά στο σόου. «Θα έπρεπε όμως, να δω τη συνθήκη, ποιοι θα ήταν», ανέφερε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο φωτογράφος της κοσμικής Αθήνας, Λάκης Γιακουμής

Συνελήφθη ο δράστης της φονικής επίθεσης στο Ζόλινγκεν

Αποκρουστικές εικόνες με χιλιάδες νεκρά ψάρια στο λιμάνι του Βόλου – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης