Μπεν Άφλεκ: Οι συνεχείς εναλλαγές που είχε στη διάθεσή του ήταν μία από τις αιτίες χωρισμού με την Τζένιφερ Λόπεζ

Μπεν Άφλεκ: Οι συνεχείς εναλλαγές που είχε στη διάθεσή του ήταν μία από τις αιτίες χωρισμού με την Τζένιφερ Λόπεζ

Δεν μπορούσε πια να το κρύψει ούτε από τον Τύπο, όσο κι αν προσπαθούσε, λέει άτομο από το περιβάλλον του για τον ηθοποιό

lopez__1_
Ο λόγος πίσω από το διαζύγιο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ φέρεται να είναι η συμπεριφορά του ηθοποιού και οι εναλλαγές που είχε στη διάθεσή του συνεχώς.

Η Λατίνα σταρ επικαλέστηκε «ασυμβίβαστες διαφορές» στην αίτηση διαζυγίου της από τον Μπεν Άφλεκ. Όπως ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού στην PageSix, η διάθεση του ηθοποιού άλλαζε συνεχώς, με αποτέλεσμα να κουράζει την Τζένιφερ Λόπεζ.

«Μπορούσατε όλοι να δείτε την ακανόνιστη συμπεριφορά, τις γιγαντιαίες εναλλαγές στη διάθεσή του. Μερικές φορές ήταν φοβερά χαρούμενος και ζεστός κι εξέπεμπε το πιο όμορφο φως. Και ξαφνικά σκοτείνιαζε κι έβγαζε άλλη συμπεριφορά», λέει άτομο που είναι κοντά στους Μπένιφερ.


Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε πολλή αγάπη, αλλά δυστυχώς αυτό που έγινε σαφές ήταν οι αστάθεια του χαρακτήρα του Μπεν. Δεν μπορούσε πια να το κρύψει ούτε από τον Τύπο, όσο κι αν προσπαθούσε».

Μάλιστα, η ίδια πηγή εικάζει πως ίσως ο Μπεν Άφλεκ να ήθελε με αυτόν τον τρόπο να «στείλει ένα μήνυμα στον Τύπο», προμηνύοντας έτσι τον χωρισμό του από τη Τζένιφερ Λόπεζ.

Η τραγουδίστρια όρισε ως ημερομηνία χωριμού την 26η Απριλίου. Μέχρι και τη μέρα που κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου στο δικαστήριο, οι δυο τους προσπαθούσαν να δώσουν στη σχέση τους μια ακόμα ευκαιρία.

«Προσπαθούσαν να το αντιμετωπίσουν, αλλά όταν αυτές οι εναλλαγές στη διάθεσή τους άρχισαν να δημιουργούν μια τοξικότητα, που ήταν διάχυτη, κανείς δεν μπορούσε να βοηθήσει την κατάσταση. Όπως αποδείχθηκε, είναι δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι», λέει κλείνοντας η πηγή.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο φωτογράφος της κοσμικής Αθήνας, Λάκης Γιακουμής

Συνελήφθη ο δράστης της φονικής επίθεσης στο Ζόλινγκεν

Αποκρουστικές εικόνες με χιλιάδες νεκρά ψάρια στο λιμάνι του Βόλου – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης