Δανάη Μπάρκα: Κάνει μπάνιο με λάστιχο στην αυλή

Δανάη Μπάρκα: Κάνει μπάνιο με λάστιχο στην αυλή

Όταν ήμουν μικρή, στις διακοπές ήταν σχεδόν «κανονικότητα» το μπάνιο στην αυλή ή στις ταβέρνες με λάστιχα, έγραψε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια

barka_22
Η Δανάη Μπάρκα απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της, λίγο πριν την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Η παρουσιάστρια, με ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, αναπόλησε μια συνήθεια που είχε στα παιδικά της χρόνια κατά τις καλοκαιρινές διακοπές. Συγκεκριμένα, στο κλιπ φαίνεται να φοράει ένα ολόσωμο μαγιό και να κάνει μπάνιο στην αυλή με λάστιχο, κάτι που, όπως ομολόγησε, έκανε συνέχεια όταν ήταν μικρή.

Αναλυτικά, στη λεζάντα έγραψε:

«Αποφασίσαμε με τον Ίωνα να κάνουμε μπάνιο με το λάστιχο έξω αντί για την ντουζιέρα. Όταν ήμουν μικρή, στις διακοπές ήταν σχεδόν «κανονικότητα» το μπάνιο στην αυλή ή στις ταβέρνες με λάστιχα αν ήμασταν σερί έξω, ή στον κήπο της γιαγιάς μου, ή ακόμα κι αν δεν είχαμε πάει θάλασσα πάλι το τολμούσαμε.

Κλείσιμο
Τότε δε μας ένοιαζε τόσο πολύ να ζούμε aesthetic την καθημερινότητα μας, την ζούσαμε ξέγνοιαστα αληθινά και χωρίς ταμπέλες. Την ζούσαμε όπως μας ερχόταν χωρίς να αναλύουμε δεύτερες σκέψεις και χωρίς να θελουμε να προβάλλουμε στους διπλανούς μας ότι είμαστε καλύτεροι κι ανώτεροι γιατί απλούστατα οι διπλανοί μας ήταν κι αυτοί στο μπουγέλο της άυλης μας.

Τα χρόνια περνάνε όμως κάποια πράγματα διατηρούνται με προσπάθεια και βοήθεια απ’ τις «νέες γενιές». Εύχομαι να θυμόμαστε πάντα την ανεμελιά και την παιδικότητα μας, με τα μάτια ενός παιδιού που δεν κρίνει δεν περιθωριοποιεί και δεν ξεχωρίζει κανέναν. Απλά, παίζει».

Δείτε το βίντεο


Ειδήσεις σήμερα:

Το νέο επίδομα ανεργίας ανακοινώνεται στη ΔΕΘ - Πυκνές συσκέψεις Μητσοτάκη

Νέα «τελεσίγραφα» από την ΑΑΔΕ για το IRIS και ακολουθεί πρόστιμο 1.500 ευρώ!

Με πτώση της θερμοκρασίας και μπόρες ξεκινάει η εβδομάδα - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης