Μάρινα Σάττι: Η ανάρτηση για την εμφάνισή της στην Επίδαυρο - Ήταν μαγικά

Η τραγουδίστρια συμμετείχε ως σολίστ στη θεατρική παράσταση «Ικέτιδες» του Αισχύλου

Η θεατρική παράσταση «Ικέτιδες» του Αισχύλου, που περιοδεύει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα, ανέβηκε την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Αυγούστου, στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Στις δύο παραστάσεις, συμμετείχε ως σολίστ η Μαρίνα Σάττι, μαζί με τις χορωδούς από το δικό της γυναικείο χορωδιακό σχήμα CHÓRES.

Η γνωστή τραγουδίστρια εντυπωσίασε με τις φωνητικές της ικανότητες και έλαβε πολύ θετικά σχόλια, τόσο από θεατές, όσο και από άτομα που δεν παρακολούθησαν το έργο, αλλά είδαν αποσπάσματα από την ερμηνεία της στα κοινωνικά δίκτυα.

Θέλοντας να μοιραστεί μερικά backstage στιγμιότυπα, η Μαρίνα Σάττι έκανε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«This past week in Epidavros was pure magic! I’ll post more photos on my channel [σ.σ. Αυτή η περασμένη εβδομάδα στην Επίδαυρο ήταν μαγική! Θα δημοσιεύσω και άλλες φωτογραφίες στο προφίλ μου] γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτηση


Οι «Ικέτιδες» είναι σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη, με πρωταγωνιστές τους Λυδία Κονιόρδου, Λουκία Μιχαλοπούλου, Λένα Παπαληγούρα, Άκη Σακελλαρίου, και Γιάννη Τσορτέκη.

Επερχόμενες στάσεις περιοδείας 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr