Ted Lasso: Επιστρέφει με 4η σεζόν

Ted Lasso: Επιστρέφει με 4η σεζόν

Ο Τζέισον Σουντέικις θα επαναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη βραβευμένη κωμική σειρά της Apple TV+

ted_lasso
Η βραβευμένη κωμωδία της Apple TV+, «Ted Lasso» πήρε το πράσινο φως για την 4η σεζόν.

Όπως έμαθε το Deadline, η Warner Bros. Television ανανέωσε τα συμβόλαια των αρχικών μελών του καστ, Χάνα Γουάντινγκχαμ, Μπρετ Γκόλντσταϊν και Τζέρεμι Σουίφτ, οι οποίοι ανήκουν στο βρετανικό σωματείο ηθοποιών U.K. Equity.

Στη συνέχεια το στούντιο αναμένεται να επικοινωνήσει με τα υπόλοιπα μέλη που έχουν συμβόλαια με την SAG-AFTRA, και τα οποία έχουν λήξει, για να γίνουν νέες συμφωνίες.
Κλείσιμο
Εκτός από τους συνδημιουργούς/εκτελεστικούς παραγωγούς Τζέισον Σουντέικις και Μπρένταν Χαντ, η νέα σεζόν φαίνεται να περιλαμβάνει και την Τζούνο Τεμπλ. Επίσης ένας από τους αρχικούς πρωταγωνιστές ο Φιλ Ντάνστερ δεν ανανέωσε λόγω της συμμετοχής του, τόσο στο «The Devil's Hour» του Prime Video όσο και στο «Surface» της Apple.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ποιοι άλλοι αστέρες που έχουν πάρει μέρος στη σειρά μπορεί να προσεγγιστούν για τον 4ο κύκλο. Ωστόσο όλοι οι ηθοποιοί έχουν δηλώσει επανειλημμένα ότι θα ήταν χαρούμενοι να επαναλάβουν τους ρόλους τους εάν τους δοθεί η ευκαιρία.
Οι φήμες για νέα επεισόδια του «Ted Lasso» βρίσκονταν στον αέρα από την ολοκλήρωση της τρίτης σεζόν.

«Υπάρχει μια μικρή πόρτα που θα μπορούσε να ξανανοίξει αν χρειαστεί», είχε αναφέρει τον Ιανουάριο στο Variety, η διευθύνουσα σύμβουλος της Warner Bros. TV, Τσάννινγκ Ντάνγκεϊ. «Δεν θα έβαζα ακόμα τελεία στο τέλος αυτής της πρότασης. Υπάρχει πολλή αγάπη για το 'Ted Lasso'».

Με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Σουντέικις, η αγαπημένη σειρά ακολουθεί την πορεία ενός προπονητή κολεγιακής ομάδας αμερικανικού φούτμπολ από το Κάνσας να προσλαμβάνεται από μια ομάδα της Premier League (Richmond AFC) δίχως να ξέρει τίποτα από ποδόσφαιρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Το νέο επίδομα ανεργίας ανακοινώνεται στη ΔΕΘ - Πυκνές συσκέψεις Μητσοτάκη

Νέα «τελεσίγραφα» από την ΑΑΔΕ για το IRIS και ακολουθεί πρόστιμο 1.500 ευρώ!

Με πτώση της θερμοκρασίας και μπόρες ξεκινάει η εβδομάδα - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης