Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Η ανάρτηση για τα 16α γενέθλια της κόρης της - Σ' αγαπώ περισσότερο απ' όσο μπορούν να εκφράσουν οι λέξεις

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Η ανάρτηση για τα 16α γενέθλια της κόρης της - Σ' αγαπώ περισσότερο απ' όσο μπορούν να εκφράσουν οι λέξεις

Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανη για το απίστευτο άτομο που γίνεσαι, έγραψε το μοντέλο

ambrosio
Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο γιόρτασε τα 16α γενέθλια της κόρης της, Anja.

Το 43χρονο μοντέλο με καταγωγή από τη Βραζιλία έχει αποκτήσει, επίσης, έναν γιο που είναι 12 χρονών με τον πρώην σύζυγό της, Τζέιμι Μαζούρ.

Το πρώην αγγελάκι της Victoria's Secret μοιράστηκε στο Instagram μερικά κοινά τους ασπρόμαυρα στιγμιότυπα και μίλησε με τρυφερά λόγια για την έφηβη κόρη της. Μεταξύ άλλων, η Αμπρόσιο είπε ότι αισθάνεται πάρα πολύ υπερήφανη για το άτομο που η Anja έχει γίνει και νιώθει μεγάλη εκτίμηση που τη βλέπει να μεγαλώνει και να εξελίσσεται ως γυναίκα. Συγχρόνως, τόνισε πως θα είναι πάντα δίπλα της σε κάθε βήμα της ζωής της.

Αναλυτικά, έγραψε:

Κλείσιμο
«Ευτυχισμένα 16 χρόνια, αγαπημένη μου Anja!

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι σου για να γίνεις μια εξαιρετική γυναίκα. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για το απίστευτο άτομο που μεγαλώνοντας γίνεσαι - δυνατή, ευγενική, έξυπνη, δημιουργική και όμορφη μέσα και έξω. Η ευαισθησία σου, η εργασιακή σου ηθική και η αποφασιστικότητά σου να κυνηγήσεις τα όνειρά σου με εμπνέουν κάθε μέρα.

Ως μητέρα σου, νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι μάρτυρας της ανάπτυξης και της εξέλιξής σου. Υπόσχομαι να είμαι πάντα εδώ για σένα, να σε αγαπώ άνευ όρων, να σε καθοδηγώ με συμπόνια και να σου κρατάω το χέρι στα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

Στην υγειά μας για πολλά ακόμη χρόνια αγάπης, γέλιου και περιπέτειας! Είθε τα γενέθλιά σου να είναι τόσο φωτεινά και υπέροχα όσο είσαι εσύ. Σ' αγαπώ περισσότερο απ' όσο μπορούν να εκφράσουν οι λέξεις, τώρα και για πάντα.

Χρόνια πολλά, πριγκίπισσά μου! Η μαμά σε αγαπάει».

Δείτε την ανάρτηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης