Σωτήρης Κοντιζάς: Η ερωτική αφιέρωση του σεφ στη σύζυγό του για τα γενέθλιά της

Σωτήρης Κοντιζάς: Η ερωτική αφιέρωση του σεφ στη σύζυγό του για τα γενέθλιά της

Δείτε τη δημοσίευση που έκανε ο γνωστός σεφ στα social media για την αγαπημένη του Δέσποινα

sotiris-kontizas__1_
Ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει επιλέξει να είναι διακριτικός στην προβολή της προσωπικής του ζωής, η ημέρα γενεθλίων όμως της γυναίκας του, Δέσποινας, αποτελεί εξαίρεση.

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef φωτογράφησε την αγαπημένη του με γυρισμένη πλάτη μπροστά σε μια πισίνα και με θέα τη θάλασσα. Με αυτή τη φωτογραφία και με τους ερωτικούς στίχους του τραγουδιού Sweetest Thing των U2 τους οποίους αφιέρωσε, ο Σωτήρης Κοντιζάς ευχήθηκε δημόσια στη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του, για τα γενέθλια της.

Δείτε τη δημοσίευση

Η ιστορία του Κοντιζά για τη γνωριμία με τη σύζυγό του 
Ο Σωτήρης Κοντιζάς σε ένα επεισόδιο του MasterChef τον περασμένο Μάρτιο, μίλησε για το πώς γνώρισε την σύζυγό του αρκετά χρόνια πριν στο μαγαζί που δούλευε ο καλεσμένος του επεισοδίου του ριάλιτι, Περικλής Κοσκινάς.

O γνωστός σεφ ξεκίνησε να λέει την ιστορία με αφορμή τον καλεσμένο Περικλή Κοσκινά που εμμέσως έγινε η αφορμή να γνωριστεί με τη σύζυγό του. «Περικλή, δεν ξέρω αν το θυμάσαι αλλά, όταν πρωτογνώρισα την Δέσποινα, εσύ ήσουν στην κουζίνα. Δηλαδή εσύ μαγείρευες και η Δέσποινα δούλευε στο εστιατόριο. Ήταν ο Περικλής στην κουζίνα, εγώ είχα πάει για φαγητό και η Δέσποινα σέρβιρε. Είχε σουπλά επάνω το τραπέζι και προς το τέλος, αφού είχαμε φάει τα πάντα, ήθελε να πάρει το σουπλά για να καθαρίσουν. Εγώ όμως χρειαζόμουν το σουπλά γιατί ήθελα να αφήσω το τηλέφωνο. Γιατί θεώρησα πιο σωστό να δώσω το τηλέφωνο, όχι να ζητήσω το τηλέφωνο και αν θέλει ο άλλος να σε πάρει» σημείωσε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς και πρόσθεσε: «Δεν είναι ιπποτικό να δώσεις εσύ το τηλέφωνο; Εγώ τελικά το έδωσα, έσκισα όμως ένα χαρτί για να γράψω το τηλέφωνο. Η Δέσποινα νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω και ήταν το ΑΦΜ για τιμολόγιο και, όταν μπήκα μέσα, ήταν κάποιος φίλος της σερβιτόρος που είδε την φάση. Με γούσταρε και αυτός και της είπε: Μωρή, σου έδωσε τηλέφωνο η Κινέζα;».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Κλείσιμο
MasterChef 2024 | Σωτήρης Κοντιζάς: Η γνωριμία με την σύζυγό του και ο σερβιτόρος που τον γούσταρε!


Ειδήσεις σήμερα:

«Στις 19 του μήνα τη βίασε και στις 20 είχε ραντεβού μαζί μου για δουλειά» λέει ο πατέρας της 16χρονης στον Κολωνό

Παρέμβαση εισαγγελέα εφετών για τον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής


Έγκυος η σύντροφος του Γιώργου Πατούλη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης