Σοφία Παθέκα μετά το διαζύγιό της: Είμαι μια γυναίκα στα 50, πονεμένη και θέλω να ζήσω και να αγαπηθώ

Δεν είναι ωραίο να κλείνεις την πόρτα μετά από 22 χρόνια, αλλά για να γίνει σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος, είπε για τον χωρισμό της

Η Σοφία Παθέκα μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιό της με τον Λεωνίδα Παπασταύρου, μετά από 22 χρόνια κοινής πορείας.

Η γνωστή γυμνάστρια μίλησε στην εκπομπή «Summer's Cool» και δήλωσε αρχικά: «Είμαι καλά, προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου, είναι διαφορετικό καλοκαίρι και για μένα».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως η ίδια προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ανέφερε πως κάποιες φωτογραφίες του πρώην συζύγου της που κυκλοφόρησαν δημόσια, την έκαναν να νιώθει αμήχανα.


«Συνήθως δεν απασχολώ τον χώρο με τα προσωπικά μου, αυτή τη φορά δεν μπορώ να πω ότι ένιωσα και πολύ άνετα. Είδα κάποιες εμφανίσεις του πρώην συζύγου μου και ομολογώ ότι δεν μου άρεσαν σε αυτή τη φάση της ζωής μας. Με στενοχώρησε πάρα πολύ, δεν είναι ωραίο να κλείνεις την πόρτα μετά από 22 χρόνια, αλλά για να γίνει σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος», δήλωσε.

Πρόσθεσε επίσης: «Λόγω αθλητισμού και πρωταθλητισμού έχω μάθει στη ζωή μου να μάχομαι και αυτό θα κάνω κι αυτή τη φορά, για κάτι καλύτερο. Κυρίως για τα παιδιά μου και μετά για μένα. Ευχαριστώ τον πρώην σύζυγό μου που μου χάρισε δύο παιδιά. Ξυπνάω κατάκοπη από την κούραση και από τη δουλειά για να τους προσφέρω ό,τι μπορώ. Θα έδινα και τη ζωή μου για τα παιδιά μου».

Τέλος, κατέληξε: «Είμαι μια γυναίκα στα 50, πονεμένη, δουλεμένη και θέλω να ταξιδέψω, να ζήσω και να αγαπηθώ. Θέλω να νιώσω στοργή, φροντίδα και να είναι τα παιδιά μου δίπλα μου».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

«Στις 19 του μήνα τη βίασε και στις 20 είχε ραντεβού μαζί μου για δουλειά» λέει ο πατέρας της 16χρονης στον Κολωνό

Παρέμβαση εισαγγελέα εφετών για τον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής


Έγκυος η σύντροφος του Γιώργου Πατούλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr