Επιστροφές, καταστροφές, εκκρεμότητες και αλλαγές

Το τηλεοπτικό τοπίο δεν παραπέμπει σε Σεπτέμβρη αλλά σε ατελείωτο Μάιο

tv-menegaki-tsolaki-2
Αυτό δεν ήταν καλοκαίρι. Ηταν μία συνθήκη παρατεταμένης ζέστης σε συνδυασμό με μία παρατεταμένη τηλεοπτική αντάρα. Πολλά τα κενά φέτος, αρκετές οι εκκρεμότητες, έντονος ο προβληματισμός για πολλούς και πολλές. Σα να μην δραπετεύσαμε ποτέ από τον κυκλώνα του άγχους και των προβλημάτων, σα να φύγαμε γιατί φεύγουμε από συνήθεια αλλά εκεί που πήγαμε δεν βρήκαμε, αν όχι όλοι πολλοί από μας, το καλοκαίρι όπως το ξέραμε.

Στα τηλεοπτικά πολλοί έφυγαν με το μυαλό να μένει πίσω. Με ανασφάλεια, με απορία, με αναμονή στο ακουστικό. Ποτέ άλλοτε δεν υπήρχαν τόσα αναπάντητα ερωτήματα τέτοιες μέρες. Πολλοί οι συνάδελφοι που αναμένουν μία επιβεβαίωση ή μία κλήση για δουλειά…
Λιγότερες οι εκπομπές, μειωμένες οι απολαβές και τα budget. Εξαιρούνται οι παρουσιαστές. Όχι όλοι αλλά πολλοί. Ας μην τα θίξουμε αυτά πρώτη μέρα…

Είναι και η Ελένη, μία είναι η Ελένη, που μας άφησε τηλεοπτικά αλλά εδώ και κάποιες εβδομάδες ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανεβάζει φωτογραφίες της στο Instagram. Δεν μπορεί μία τέτοια παρουσιάστρια να μείνει πολύ καιρό χωρίς το κοινό της. Να μην το τροφοδοτεί όπως εκείνη ξέρει και πάντα με τους όρους της. Δύσκολα θα χαθούν τα ίχνη της…

Κλείσιμο

Πρεμιέρα σήμερα για τις ενημερωτικές εκπομπές σε Action 24 και ΣΚΑΪ και όλα «σε θυμίζουν». Όπως έφυγαν γύρισαν οι περισσότεροι, άντε λίγο πιο ηλιοκαμένοι και ορεξάτοι. Εν αναμονή της νέας εκπομπής με Αρη Πορτοσάλτε και Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία πιστεύω πως θα πιέσει σημαντικά τον ανταγωνισμό στην ζώνη προβολής της.
πορτοσαλτε
Προσοχή σε όλους όσοι ακόμη δεν έχουν υπογράψει. Βασικός κανόνας στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ είναι πως τίποτα και κανείς δεν ανακοινώνεται εάν και εφόσον δεν βάλει την υπογραφή στο χαρτί και γίνουν από κοινού αποδεκτοί οι όροι της συμφωνίας. Τα μαθήματα πολλά τα περασμένα χρόνια και φέτος πολλοί είναι αυτοί που είναι στον προθάλαμο.

Σίγουροι πλέον οι Θανάσης Πάτρας και Δημήτρης Πανόπουλος στην παρουσίαση της νέα εκπομπής του ΑΝΤ1 για τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Το ποιοι θα τους πλαισιώσουν θα αποφασιστεί εντός της εβδομάδας οπότε και θα ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Είναι λάθος να αναβαπτίζεις ένα λογαριασμό μιας εκπομπής στο Instagram με μία νέα. Γίνεται κατά κόρον στους σταθμούς και κάπως έτσι βρίσκεσαι παρά την θέλησή σου και δίχως να ερωτηθείς, να ακολουθείς κάτι διαφορετικό από αυτό που επέλεξες… Εγινε πρόσφατα πάλι. Φτιάξτε έναν νέο λογαριασμό!

Συνάντηση σήμερα για τους συνεργάτες της Ελένης Τσολάκη στο Open. Η παρουσιάστρια μάλιστα ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό της με τον άρτι αφιχθέντα, Οδυσσέα Μητσόπουλο. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύναξη ήταν μεγάλη αλλά ακόμη δεν υπάρχουν ανακοινώσεις και ονόματα για το πάνελ συνεργατών.
eleni-tsolaki
Δυστυχώς, νέα για τις υπόλοιπες εκπομπές του σταθμού δεν υπάρχουν. Όπως και για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Κωσταντίνο Ζούλα στην ΕΡΤ. Μία ΕΡΤ που έχει αλλάξει, έχει καλπάσει, φιλοξενεί εξαιρετικές παραγωγές και στην μυθοπλασία και στις εκπομπές γενικού περιεχομένου, με ένα ERTFLIX διαμάντι. Μία ΕΡΤ άξια συγχαρητηρίων.

Και το κλασικό κουίζ για την πρώτη συνάντηση της νέας σεζόν. Ποιος συνεργάτης και παρουσιαστής δέχτηκε πρόταση από εκπομπή σταθμού με τον οποίο συνεργαζόταν στο κοντινό παρελθόν και μάλλον εγκαταλείπει τον σταθμό με τον οποίο συνεργάζεται τώρα;


Ειδήσεις σήμερα:

«Στις 19 του μήνα τη βίασε και στις 20 είχε ραντεβού μαζί μου για δουλειά» λέει ο πατέρας της 16χρονης στον Κολωνό

Παρέμβαση εισαγγελέα εφετών για τον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής


Έγκυος η σύντροφος του Γιώργου Πατούλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης