Χάρης Ρώμας: Με τον πατέρα μου είχαμε μια πολύ έντονη συναισθηματική συνεννόηση με τα μάτια και την αφή

Χάρης Ρώμας: Με τον πατέρα μου είχαμε μια πολύ έντονη συναισθηματική συνεννόηση με τα μάτια και την αφή

Αγκάλιαζε ο ένας τον άλλο χωρίς να είναι υποχρεωτικό να μιλάμε για πράγματα, τα οποία μπορεί και να πονούσαν, πρόσθεσε ο ηθοποιός

haris-romas
Ο Χάρης Ρώμας μίλησε σε συνέντευξή του για τη σχέση που έχει με τον πατέρα του.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα On Time και αρχικά, αναφέρθηκε στην αντίδραση του πατέρα του, όταν έμαθε για πρώτη φορά ότι παίζει στο θέατρο.

«Τον κάλεσα στην πρεμιέρα της "Πορνογραφίας" και δεν ήρθε. Ούτε εκείνος, ούτε η μητέρα μου. Είχαν πάθει σοκ, όταν τους το είπα. Μόνο η αδερφή μου είχε περάσει από το ταμείο και μου είχε αφήσει ένα τρινατάφυλλο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τελειώνοντας η παράσταση, που ήταν ένα μεγάλο γεγονός, όλοι είχαν κάποιον, ενώ εμένα δεν με περίμενε κανείς. Και θυμάται ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης που βγήκα μόνος μου έξω από το θέατρο κρατώντας αυτό το τριαντάφυλλο και συγκινημένος που υπήρχε έστω ένα λουλούδι για μένα. Τότε, ο Ιάσονας με ρώτησε "πού είναι οι δικοί σου;" και του απάντησα "εμένα οι δικοί μου είναι αυτό το τριαντάφυλλο"».

Όσο για τη σχέση τους σήμερα, ανέφερε: «Είχαμε χάσει πολλά χρόνια επικοινωνίας, γιατί και από πριν που είχαν τα προσωπικά τους θέματα με τη μητέρα μου, δύσκολα μίλαγε ο καθένας για τη ζωή του».

Κλείσιμο
Τέλος, εξήγησε πως με τον πατέρα του δεν χρειάστηκε ποτέ να μιλήσουν, γιατί πάντα καταλαβαίνονταν με τα μάτια.

«Είχαμε μια πολύ έντονη συναισθηματική συνεννόηση με τα μάτια και την αφή. Δηλαδή, αγκάλιαζε ο ένας τον άλλο χωρίς να είναι υποχρεωτικό να μιλάμε για πράγματα, τα οποία μπορεί και να πονούσαν. Αλλά και δεν χρειαζόταν να μιλήσουμε, γιατί υπήρχε αυτή η συναισθηματική ένταση. Θα έλεγα πως ήταν σαν χιλιάδες λόγια. Εκατομμύρια λόγια ήταν αυτή η αγκαλιά», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης