Σπέλινγκ - Όστιν Γκριν: Εξηγούν γιατί δεν μιλούσαν για 18 χρόνια - Όταν δεν βλέπεις ανταπόκριση, τα παρατάς, λέει ο ηθοποιός

Η ηθοποιός εξήγησε πως το ότι χάθηκαν της φάνηκε σαν «να περνούσε ένα διαζύγιο»

Η Τόρι Σπέλινγκ και ο Μπράιαν Όστιν Γκριν μίλησαν για τον τσακωμό τους στο παρελθόν και πώς έφτασαν να μη μιλάνε για 18 χρόνια.

Οι δύο ηθοποιοί συνδέονται από την εποχή που πρωταγωνιστούσαν στο «Beverly Hills, 90210». Αρχικά, έβγαιναν, όμως κατέληξαν να είναι δύο πολύ καλοί φίλοι.

Μιλώντας στο podcast «Οldish», αρχικά η Τόρι Σπέλινγκ ανέφερε: «Θυμάμαι την τελευταία μας συνομιλία και το τελευταίο πράγμα που είχαμε πει ο ένας στον άλλο, πριν από αυτά τα 18 χρόνια».



Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έκλαιγα συνεχώς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα, γιατί θα χάναμε την επαφή που είχαμε κι ήμασταν τόσο κοντά».

Επιπλέον, δήλωσε ότι το τέλος της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς το 2000 ήταν «σαν να περνούσε ένα διαζύγιο», επειδή «έχανε αυτόν τον άνθρωπο με τον οποίο ήταν κάθε μέρα».

Τότε, ο Μπράιαν Όστιν Γκριν της είπε: «Θυμάμαι ότι πέρασα από το σπίτι του Βίνσεντ Γιανγκ για να σε δω, μερικές μέρες μετά το τέλος της παραγωγής και προσπαθούσα να διατηρήσω αυτή τη σύνδεση. Αλλά δεν πήρα πίσω ποτέ το ίδιο από σένα».

Ο ηθοποιός συμπλήρωσε: «Και μετά θυμάμαι ότι ήμουν στο πάρτι κυκλοφορίας του DVD του 90210 και ήσασταν παντρεμένοι με τον Ντιν ΜακΝτέρμοτ και εγώ ήμουν με τη Μέγκαν Φοξ, ήταν στις αρχές που βγαίναμε. Μόλις φτάσατε εκεί, δεν μου είπατε καν γεια».

Όπως ανέφερε παρακάτω, ο ίδιος πίστευε ότι η Τόρι Σπέλινγκ ήταν εκείνη που δεν ήθελε να κάνει παρέα μαζί του. «Ειλικρινά, έτσι ένιωσα. Προσπάθησα να σε επισκεφτώ, να σε πάρω τηλέφωνο. Όταν βλέπεις ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση, τα παρατάς», σημείωσε.

Κλείνοντας, η Τόρι Σπέλινγκ ανέλαβε το μερίδιο της ευθύνης της σχετικά με το ότι χάθηκαν κι είπε: «Η εμπειρία σου είναι πολύ σωστή».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ο γιος του 44χρονου στον Κολωνό έστειλε ερωτικό μήνυμα από το κινητό της 16χρονης για να καλύψει τον πατέρα του

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Μητσοτάκης με το μισό υπουργικό ενόψει ΔΕΘ

Airbnb που δεν «άνοιξαν βιβλία» και αδήλωτες εισπράξεις μέσω Booking στο στόχαστρο της εφορίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr