Τατιάνα Μπλάτνικ: Ήταν ένας χρόνος αλλαγών και προκλήσεων, δηλώνει ποζάροντας στο Instagram

Δείτε τη δημοσίευση που έκανε κατά τη διάρκεια της γυμναστικής της

H Τατιάνα Μπλάτνικ προχώρησε σε μια δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα, λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της από τον Νικόλαο.

Στο τέλος του Απριλίου έγινε γνωστό το διαζύγιο του ζευγαριού μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας. Η Τατιάνα Μπλάτνικ, που αποφεύγει τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη Δευτέρα 26 Αυγούστου ανέβασε μια φωτογραφία της, όπου ποζάρει ξαπλωμένη κατά τη διάρκεια της γυμναστικής της.

Συνοδεύοντας τη selfie, μίλησε για τις αλλαγές και τις προκλήσεις που χαρακτήρισαν τη χρονιά που πέρασε. Ωστόσο, τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες παρέμεινε πιστή και συνεπής στη ρουτίνα της και στους στόχους της. Επίσης, υπογράμμισε τη σημασία της πειθαρχίας και της γυμναστικής. «Η συνέπεια είναι αυτή που φέρνει την αλλαγή», σημείωσε.

Αναλυτικά, όσα έγραψε:

«Χαίρομαι που επέστρεψα στο «χαλί» μου.

Η πειθαρχία είναι ελευθερία. Ήταν μια χρονιά αλλαγών, μια χρονιά προκλήσεων και αυτό σημαίνει επίσης ευκαιρίες για ανάπτυξη, τις οποίες αγκάλιασα λόγω της δουλειάς και της ομάδας με την οποία περιβάλλομαι.

Ωστόσο, κάπως ξέχασα ένα πράγμα: ναι, κατάφερα να παραμείνω συνεπής με την άσκησή μου, πειθαρχημένη στη ρουτίνα μου, πιστή στο λόγο μου, ολοκληρώνοντας έργα, αλλά αυτό που ξέχασα καθώς περνούσε ο καιρός - τα όριά μου και ότι ο «νέος μου εαυτός» χρειαζόταν χρόνο για να επεξεργαστεί και να απορροφήσει τις αλλαγές. Άρχισα να ακούω όλους τους άλλους αυτές τις τελευταίες εβδομάδες και όχι το ένστικτό μου και γύρισα πίσω νιώθοντας εξαντλημένη εξαιτίας αυτού.

Αυτό που μερικοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι η πειθαρχία ΕΙΝΑΙ ελευθερία. Από εκεί μπορείτε να κάνετε τα όνειρα πραγματικότητα.

Ακόμα και το να εμφανίζεσαι για 30' και να τεντώνεσαι σημαίνει ότι μπορείς να εμπιστευτείς τον εαυτό σου. Αν λέτε ότι θα κάνετε κάτι για τον εαυτό σας, κάντε το, αν όχι, σταματάτε να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και είστε ο μόνος άνθρωπος που δεν πρέπει να απογοητεύσετε.

Μετά από χρόνια ασυνέπειας με τον εαυτό μου, αυτό για το οποίο είμαι πιο περήφανη φέτος είναι ότι είμαι συνεπής και βλέπω αλλαγές στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Η συνέπεια είναι αυτή που φέρνει την αλλαγή.

Σήμερα, απλά και μόνο επιστρέφοντας στον εαυτό μου, το χαμόγελό μου επέστρεψε. Μόνο εσείς ξέρετε τι είναι αυτό που ανάβει την ψυχή σας... για μένα είναι απλό - να νιώθω υγιής, παθιασμένος και με σκοπό. (Και ανυπομονώ να επιστρέψω στους «δικούς μου ανθρώπους»)».

Δείτε την ανάρτηση


Ειδήσεις σήμερα:

Ο γιος του 44χρονου στον Κολωνό έστειλε ερωτικό μήνυμα από το κινητό της 16χρονης για να καλύψει τον πατέρα του

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Μητσοτάκης με το μισό υπουργικό ενόψει ΔΕΘ

Airbnb που δεν «άνοιξαν βιβλία» και αδήλωτες εισπράξεις μέσω Booking στο στόχαστρο της εφορίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr