Κουέντιν Ταραντίνο: Θέλει να κάνει θέατρο

Aν το θεατρικό έργο έχει επιτυχία, τότε πιθανότατα να το κάνω και ταινία, δήλωσε ο διάσημος σκηνοθέτης

Ο διάσημος σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο, καλεσμένος στο podcast «Club Random» του Μπιλ Μάχερ, δήλωσε ότι επιθυμεί να ανεβάσει ένα θεατρικό έργο, παραδέχτηκε ότι έχει αρχίσει να γράφει κάτι, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι θα ήθελε να είναι κωμωδία.

«Αυτή την περίοδο απασχολούμαι περισσότερο με την προοπτική συγγραφής ενός κωμικού έργου για το θέατρο», είπε ο ταλαντούχος σκηνοθέτης στο podcast, ενώ όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε «γιατί όχι ταινία;» εκείνος απάντησε: «Aν το θεατρικό έργο έχει επιτυχία, τότε πιθανότατα να το κάνω και ταινία».
«Το δέλεαρ για τον σκηνοθέτη», συνέχισε ο Ταραντίνο, ειδικά αν πρόκειται για κωμωδία, είναι ότι «σε ένα κωμικό έργο, το κοινό είναι ένας από τους χαρακτήρες...και όταν αυτό πετύχει είναι μια διασκεδαστική εμπειρία...που είναι δύσκολο να αποτυπωθεί στον κινηματογράφο».

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, ο Ταραντίνο ετοιμαζόταν να γυρίσει την ταινία «The Movie Critic», με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ, μέχρι που το Deadline αποκάλυψε ότι είχε εγκαταλείψει το πρότζεκτ για μια άλλη παραγωγή. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του World of Reel, ο Ταραντίνο ξαναέγραψε το σενάριο του «Movie Critic», έκανε ένα νέο προσχέδιο και μετά, πολύ απλά, άλλαξε γνώμη.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ο γιος του 44χρονου στον Κολωνό έστειλε ερωτικό μήνυμα από το κινητό της 16χρονης για να καλύψει τον πατέρα του

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Μητσοτάκης με το μισό υπουργικό ενόψει ΔΕΘ

Airbnb που δεν «άνοιξαν βιβλία» και αδήλωτες εισπράξεις μέσω Booking στο στόχαστρο της εφορίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr