Γιώργος Λιανός: Δεν θα δούμε παλιούς παίκτες στο επόμενο Survivor

Ο παρουσιαστής μίλησε για τις αλλαγές της επερχόμενης σεζόν του ριάλιτι

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για τον νέο κύκλο του «Survivor», που έρχεται φέτος το φθινόπωρο, και τις αλλαγές που πρόκειται να υπάρξουν στο ριάλιτι. Ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε ότι δεν θα συμμετέχουν παλιοί παίκτες στη νέα σεζόν.

Ο παρουσιαστής μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Summer’s Cool», την Τρίτη 27 Αυγούστου.

Αρχικά, ανέφερε: «Να περιμένετε ένα "Survivor" που θα έχει αρκετές εκπλήξεις. Η τελευταία φράση του τρέιλερ ότι "επιστρέφει στις ρίζες του", νομίζω τα λέει όλα. Αυτό είναι ένα κλείσιμο του ματιού και στους πιο παλιούς και στους καινούργιους. Είναι ένα "Survivor" που δεν θα σταθεί μόνο στα αγωνίσματα, αλλά θα σταθεί και στην στρατηγική του παίκτη, και στην ικανότητα συνεργασίας και στις ατομικές δυνάμεις».

Δείτε το βίντεο

Επίσης, δήλωσε ότι η διάρκεια του νέου κύκλου θα είναι πιο μικρή: «Θα είναι ένα "Survivor", λίγο μικρότερο σε διάρκεια από αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε των 6 και βάλε μηνών».

«Επιστρέφει στις ρίζες του και στο θέμα της επιβίωσης, που αν δεν είσαι αποφασισμένος να έρθεις και να πεινάσεις και να περάσεις αρκετά άσχημα, καλύτερα να κάτσεις εδώ και να το δεις από την τηλεόρασή σου. Θα εφαρμοστεί πάση θυσία», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επιπλέον, ο Γιώργος Λιανός σημείωσε για το στοιχείο της επιβίωσης στο διαγωνιστικό ριάλιτι: «Η επιβίωση έχει πολλά πράγματα, έχει θέματα στρατηγικής, έχει επιθέσεις, τις οποίες δεν περιμένεις από πρόσωπα τα οποία θεωρείς φιλικά. Έχει μια προσπάθεια γενικότερα να ελιχθείς σε κατάλληλες συμμαχίες, ώστε να καταφέρεις τον στόχο σου».

Σε άλλο σημείο, αποκάλυψε ότι δεν θα συμμετέχουν προηγούμενοι παίκτες στο «Survivor»: «Η όλη λογική είναι να δούμε πρόσωπα, τα οποία δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Δεν μπορώ να πω αν θα υπάρχουν Διάσημοι και Μαχητές, αλλά θα υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις σε αυτό που βλέπουμε, ακόμα και στα χρώματα των ομάδων. Όχι, παλιούς παίκτες δεν θα δούμε».

«Φέτος θα δούμε κάτι πολύ διαφορετικό», υπογράμμισε στο τέλος ο παρουσιαστής.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο βίντεο: Απόκοσμες εικόνες από τα νεκρά ψάρια στην παραλία του Βόλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr