Τζένα Ορτέγκα για τη φημολογούμενη σχέση με τον Τζόνι Ντεπ: Δεν το γνωρίζω αυτό το άτομο

Τζένα Ορτέγκα για τη φημολογούμενη σχέση με τον Τζόνι Ντεπ: Δεν το γνωρίζω αυτό το άτομο

Η 21χρονη διέψευσε για ακόμη μια φορά ότι έβγαινε ποτέ με τον 61χρονο σταρ

ortega-depp
Η Τζένα Ορτέγκα βάζει τα πράγματα για άλλη μια φορά στη θέση τους σχετικά με τις φήμες που είχαν προκύψει ότι ήταν σε σχέση με τον Τζόνι Ντεπ.

Στην ερώτηση ποια είναι η πιο τρελή φήμη που έχει ακούσει για τον εαυτό της, η πρωταγωνίστρια του «Wednesday» δήλωσε στο Buzzfeed: «Πιθανότατα ότι ήμουν σε σοβαρή σχέση με τον Τζόνι Ντεπ και ήθελα όλοι να μας αφήσουν ήσυχους».
«Είναι τόσο τρελό. Δηλαδή, ποτέ δεν μίλησα γι' αυτό. Ποτέ δεν είπα κάτι σχετικό. Τα άρθρα πραγματικά φτιάχνουν μόνα τους τους τίτλους τους, αλλά σκέφτηκα ότι αυτό ήταν αρκετά ξεκαρδιστικό», δήλωσε η 21χρονη ηθοποιός στην πρόσφατη συνέντευξή της.

Κλείσιμο
Προφανώς, η αβάσιμη φήμη είχε μεγάλη απήχηση, διότι ένας συμπρωταγωνιστής της τη ρώτησε γι' αυτό. «Ήμουν στα γυρίσματα με τον Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ και με πλησίασε και μου είπε: "Ω, λοιπόν, εσύ και ο Τζόνι;". Και γέλασα γιατί εγώ... δεν ξέρω αυτό το άτομο», είπε για τον 61χρονο σταρ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 08:28
Jenna Ortega: The Puppy Interview

Οι φήμες πρωτοεμφανίστηκαν στον λογαριασμό που ασχολείται με gossip θέματα, «Deux Moi», το περασμένο καλοκαίρι, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι οι δυο τους είχαν πάει για ραντεβού. Εκείνη την εποχή, η Ορτέγκα φέρεται να διέψευσε σθεναρά τις φήμες σε ένα story στο Instagram.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ντεπ έσπευσε επίσης να διαψεύσει τη φήμη, λέγοντας σε δήλωσή του μέσω των εκπροσώπων του: «Ο κ. Ντεπ δεν έχει καμία προσωπική ή επαγγελματική σχέση με την κα Ορτέγκα σε καμία περίπτωση. Δεν την έχει συναντήσει ποτέ, ούτε έχει μιλήσει μαζί της. Δεν συνεργάζεται σε κανένα έργο μαζί της, ούτε σκοπεύει να συνεργαστεί. Είναι τρομοκρατημένος από αυτές τις αβάσιμες και κακόβουλες φήμες που έχουν σκοπό να βλάψουν τη φήμη και την καριέρα του».

Φωτογραφίες: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο βίντεο: Απόκοσμες εικόνες από τα νεκρά ψάρια στην παραλία του Βόλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης