Τζο Τζόνας για Σόφι Τέρνερ: Δεν προσπαθώ να βγάλω πράγματα στη φόρα με το νέο μου άλμπουμ

Δεν προσπαθώ να τα βάλω με κανέναν, υποστήριξε ο τραγουδιστής

Ο Τζο Τζόνας δεν θέλει να μιλήσει αρνητικά για την πρώην σύζυγό του Σόφι Τέρνερ μετά το διαζύγιό τους.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε με ειλικρίνεια για τη «θεραπευτική» διαδικασία δημιουργίας του επερχόμενου σόλο άλμπουμ του, «Music for People Who Believe in Love», μετά τον χωρισμό του από την ηθοποιό του «Game of Thrones» πέρυσι.
«Ήταν τρομακτικό μερικές φορές, αλλά και απελευθερωτικό», δήλωσε σε συνέντευξή του στο Billboard. «Δεν προσπαθώ να τα βάλω με κανέναν σε αυτό το άλμπουμ. Δεν προσπαθώ να βγάλω πράγματα στη φόρα. Έχω μια όμορφη ζωή για την οποία είμαι ευγνώμων», πρόσθεσε.

«Έχω δύο πανέμορφα παιδιά», συνέχισε, αναφερόμενος στις κόρες του, την 4 χρονών Γουίλα και τη 2 χρονών Ντελφίν, τις οποίες απέκτησε με την Τέρνερ.

«Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και η μουσική έπρεπε να μοιάζει σε αυτό, αλλά και με το ταξίδι για να φτάσω μέχρι εδώ», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Ο 35χρονος ποπ σταρ περιέγραψε πρόσφατα το άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου, ως την «πιο προσωπική του μουσική» μέχρι στιγμής.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο podcast «Therapuss» τον περασμένο μήνα, το μέλος των Jonas Brothers δήλωσε ότι ένιωσε μια συναισθηματική έλξη «να δουλέψει πάνω στη μουσική» χωρίς να έχει ιδέα πού θα τον οδηγούσε.

Ο Τζόνας έλαβε το πράσινο φως από τα αδέρφια του, ενώ ο Κέβιν γύριζε την 3η σεζόν του «Claim to Fame» και ο Νικ γύριζε μια ταινία νωρίτερα φέτος.

«Είχα λοιπόν αυτό το "παράθυρο" και κλείστηκα στον εαυτό μου», είπε. «Φτιάξαμε ένα άλμπουμ μέσα σε δύο με τρεις εβδομάδες. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Είναι η πιο προσωπική μουσική που έχω βγάλει ποτέ».

Τον Μάιο, ο Τζόνας κατέφυγε στο TikTok για να μοιραστεί ένα κομμάτι από το επερχόμενο άλμπουμ του, το οποίο παρέπεμπε στον χωρισμό του από την 28χρονη ηθοποιό.

Ο τραγουδιστής κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την Τέρνερ τον Σεπτέμβριο του 2023 μετά από τέσσερα χρόνια γάμου.


Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο βίντεο: Απόκοσμες εικόνες από τα νεκρά ψάρια στην παραλία του Βόλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr