Ο Τιμωρός: Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς στο Μαρόκο

Ο Τιμωρός: Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς στο Μαρόκο

Η σειρά θα προβληθεί στον Alpha

timoros
«Ο Τιμωρός», η σύγχρονη δραματική σειρά του Alpha, βρίσκεται στο Μαρόκο και συγκεκριμένα στο Μαρακές, για γυρίσματα.

Για την προετοιμασία των ηθοποιών στήθηκε ένα μικρό «χωριό» με τέντες και κοντέινερς με φόντο το «στολίδι του Μαρακές», το Τζαμί Κουτούμπια. Από τον χώρο του basecamp η ομάδα και οι ηθοποιοί Δημήτρης Λάλος, Κώστας Νικούλι και Δημήτρης Κίτσος, μετακινήθηκαν στην καρδιά της Μεντίνα, εκεί όπου έχει στηθεί ένα συνεργείο, με επικεφαλής τον σκηνοθέτη Μιχάλη Κωνσταντάτο.
Ο_Τιμωρος_2
Ο_Τιμωρος_1
Ο_Τιμωρος_8

Κλείσιμο
Με ένα τρίκυκλο με ντόπιο οδηγό, η ομάδα μεταφέρθηκε στην καρδιά της Μεντίνα. Πάνω στο όχημα 7 άτομα και σακ βουαγιάζ με τα ρούχα των ηθοποιών, μεταφέρθηκαν στο χώρο του γυρίσματος. Σε στενά δρομάκια πλάτους 2,5 μέτρων, με τα μαγαζιά δεξιά κι αριστερά να απλώνουν την πραμάτεια τους, με κόσμο, με ποδήλατα, μηχανάκια, ανθρώπους που έσερναν καρότσια, να έρχονται από την αντίθετη μεριά.

Η πρώτη στάση για γύρισμα έγινε μέσα σε ένα μαγαζί με κοσμήματα, όπου οι ντόπιοι συμμετείχαν με την παρουσία τους. Ο νεαρός Μάρκος (Δ. Κίτσος) διαλέγει ένα κόσμημα, ένα χέρι της Φατιμά για την αγαπημένη του Έλλη. Στο σήμερα, χρόνια μετά, ο Μάρκος (Δ. Λάλος) επιστρέφει στο ίδιο σημείο για να βρεθεί συναισθηματικά στην ίδια κατάσταση όπως τότε και να βιώσει τα ίδια συναισθήματα που έχουν καθορίσει τη ζωή του. Οι αναμνήσεις, παρά τα χρόνια που έχουν περάσει είναι νωπές, όπως και η πληγή της προδοσίας.
Ο_Τιμωρος_5
Ο_Τιμωρος_4
Ο_Τιμωρος_3

Στη συνέχεια, σε ένα μαγαζί με εκατοντάδες χάλκινα και μπρούντζινα αντικείμενα, από πιάτα και καθρέφτες μέχρι κρεμαστά φωτιστικά και λυχνάρια, σε ένα χώρο όπου το τζίνι του Αλλαντίν νόμιζε κανείς ότι θα πεταχτεί από κάποιο σημείο, εκεί ο νεαρός Μάρκος (Δ. Κίτσος) και ο νεαρός Αλέξης (Κ. Νικούλι) μιλούν με τους δικούς τους στην Ελλάδα, σε μια σκηνή καθοριστική για την εξέλιξη της σειράς.

Εδώ είναι η απαρχή, από εδώ ξεκινά η ιστορία του «Τιμωρού», στη σύγχρονη δραματική σειρά του Alpha, μια ιστορία έρωτα, προδοσίας, εκδίκησης. Οι κεντρικοί ήρωες συνδέονται μεταξύ τους με σχέσεις εξουσίας, δύναμης, αλληλεξάρτησης, μυστικών και μίσους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης