Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Η απόσταση είναι ο λόγος που χώρισαν

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Η απόσταση είναι ο λόγος που χώρισαν

Η τραγουδίστρια εργαζόταν πυρετωδώς όλο το διάστημα του γάμου τους

lopez-affleck_22
Έγινε γνωστή η αιτία του χωρισμού ανάμεσα στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ μετά από δύο χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στο περιοδικό People, το ζευγάρι απομακρύνθηκε εξαιτίας της «απόστασης», καθώς η τραγουδίστρια ταξίδευε πολύ για τις ανάγκες της δουλειάς της.

Η Λόπεζ ήταν συνεχώς απασχολημένη, από τότε που οι δυο τους τα ξαναβρήκαν το 2021.
Κλείσιμο
Η σταρ συμμετείχε συνολικά σε οκτώ ταινίες, αφού παντρεύτηκε τον Άφλεκ, στις οποίες πρωταγωνίστησε και συμμετείχε στην παραγωγή, ενώ έγραψε και μουσική για ορισμένα από τα έργα. Εκτός από όλα αυτά, γύρισε μια καμπάνια για τον οίκο μόδας Coach, προώθησε τη σειρά ομορφιάς JLO Beauty, λάνσαρε το ποτό Delola και κυκλοφόρησε ένα νέο άλμπουμ. Επίσης, παρευρέθηκε σε επιδείξεις μόδας στο Παρίσι, έδωσε το «παρών» στο ετήσιο Met Gala, έκανε ένα ταξίδι στο Ντουμπάι και ξεκίνησε να συνεργάζεται με εταιρείες όπως η Revolve.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός τα ξαναβρήκαν το 2021 μετά από 20 χρόνια χωρισμού και παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2022 στη Τζόρτζια, αφού είχαν πρώτα κλεφτεί στο Λας Βέγκας.

Αλλά η Τζέι Λο δεν έδειχνε ποτέ να επιβραδύνει στα επαγγελματικά της για να δώσει χώρο και χρόνο στον αναγεννημένο έρωτά της με τον Άφλεκ. Ο 52χρονος ηθοποιός έπρεπε να ξέρει ότι θα ήταν απασχολημένη, καθώς η Λόπεζ πάντα έλεγε ότι της αρέσει να δουλεύει.
shutterstock_2303119363__1_

«Είναι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι», ανέφερε η πηγή που γνωρίζει και τους δύο σταρ. «Εκείνη είναι σούπερ κοινωνική και είναι πιο εξωστρεφής, ενώ εκείνος είναι πιο εσωστρεφής και του αρέσει να κάθεται στο σπίτι».

Μια άλλη πηγή δήλωσε ότι ο Άφλεκ ήταν επιρρεπής σε «εναλλαγές της διάθεσης», με «μεγάλα σκαμπανεβάσματα και απότομες εναλλαγές. Αυτός που έλεγε ότι ήταν και αυτός που τελικά ήταν ήταν δύο διαφορετικοί άνθρωποι».

«Ήταν ένα "σύννεφο" που κρεμόταν πάνω από τη σχέση,» πρόσθεσε μια πηγή. «Δεν καταλαβαίνει πώς η κακή του διάθεση επηρεάζει τους ανθρώπους γύρω του».

Ειδικότερα, η 55χρονη σταρ πέρασε πολύ χρόνο για την προώθηση της ταινίας της «Marry Me» του 2022 με εκδηλώσεις στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη. Ακολούθησε το «Shotgun Wedding» με τον Τζος Ντάχαμελ, επίσης το 2022. Δούλεψε σκληρά για να αυξήσει το ενδιαφέρον για αυτό το έργο, του οποίου ήταν επίσης παραγωγός. Το 2023, πρωταγωνίστησε στο φιλμ του Netflix «The Mother».

Αλλά η περισσότερη δουλειά ήρθε από την προώθηση του άλμπουμ, «This Is Me... Now» και το ντοκιμαντέρ «The Greatest Love Story Never Told» νωρίτερα φέτος.
Παράλληλα, η Λόπεζ κυκλοφόρησε μια ακόμη ταινία σε συνεργασία με τη streaming πλατφόρμα, το «Atlas».

Και ακόμη η χρονιά δεν έχει τελειώσει, όπως και τα επερχόμενα πρότζεκτ της Λόπεζ. Τον Σεπτέμβριο θα πραγματοποιηθεί στο Τορόντο η πρεμιέρα της νέας της ταινίας, «Unstoppable». Επίσης, γύρισε μες τη χρονιά το επερχόμενο έργο «Kiss Of The Spider Woman».

Αν και αρχικά είχε στα σχέδια της μια καλοκαιρινή περιοδεία, η Λόπεζ τελικά την ακύρωσε για να επικεντρωθεί στην οικογένειά της.

Η δουλειά της σταρ την έφερε στη Νέα Υόρκη περίπου δώδεκα φορές τα τελευταία χρόνια, ενώ υπήρξαν και αρκετά ταξίδια στην Ευρώπη και μια στάση στο Ντουμπάι.

Αλλά ακόμα και με το ταραχώδες πρόγραμμά της, «προσπάθησε πολύ σκληρά για να λειτουργήσουν τα πράγματα» με τον Άφλεκ, δήλωσε πηγή στο People και τώρα έχει στενοχωρηθεί για το τέλος του γάμου.

Μένει μόνο να δει ο κόσμος αν θα προωθήσει το «Unstoppable» - την παραγωγή του οποίου ανέλαβε ο σύζυγός της - και το οποίο πρόκειται να πρεμιέρα στο επερχόμενο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στον Καναδά στις 6 Σεπτεμβρίου.


Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο βίντεο: Απόκοσμες εικόνες από τα νεκρά ψάρια στην παραλία του Βόλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης