Δημήτρης Λάλος: Έχω φάει τη νιότη μου μέσα σε κλειστά μπουντρούμια κάνοντας πρόβες

Δημήτρης Λάλος: Έχω φάει τη νιότη μου μέσα σε κλειστά μπουντρούμια κάνοντας πρόβες

Έχουμε ζήσει και το να μην μας αναγνωρίζουν πιο παλιά, θέλω να πω ότι δεν γεννηθήκαμε μέσα στη διασημότητα, δήλωσε ο ηθοποιός

lalos
Ο Δημήτρης Λάλος μίλησε για την υποκριτική, τον τρόπο που έχει αφιερωθεί σε αυτήν και την πορεία που έχει διανύσει, από τις αρχές μέχρι και τώρα.

«Ασχολούμαι πολύ σοβαρά και βαθιά με την τέχνη μου τα τελευταία 20-25 χρόνια. Έχω φάει τη νιότη μου και τα χρόνια μου μέσα σε κλειστά μπουντρούμια κάνοντας πρόβες, μελετώντας την υποκριτική, χωρίς να γυρνάω, να διασκεδάζω έξω τα βράδια», δήλωσε ο ηθοποιός στο περιοδικό «ΟΚ!».

Και πρόσθεσε: «Έχω ζήσει μια ζωή ασκητική γύρω από την τέχνη μου, έχω αφιερωθεί σε αυτήν. Και τώρα είναι οι καρποί, το αποτέλεσμα του αγώνα μου. Δεν σκόνταψα κι έκανα τον Μαθιό. Εντάξει, δεν είμαι αυτός ο χαρακτήρας, μπορεί όμως άμα θέλει το σενάριο να γίνω. Αυτή είναι η τέχνη μου, αυτό ξέρω να κάνω».

Επίσης, αναφέρθηκε στο κομμάτι της δημοσιότητας: «Η επιτυχία σε δεσμεύει μέχρι ένα σημείο. Από ένα σημείο κι ύστερα αποδεσμεύεσαι, μπορείς εσύ να επιλέξεις. Υπάρχει μία έκθεση που δεν την επιδιώκεις. Έχουμε ζήσει και το να μην μας αναγνωρίζουν πιο παλιά. Θέλω να πω ότι δεν γεννηθήκαμε μέσα στη διασημότητα. Ούτε θα μου λείψει αν είμαι, ας πούμε, στο Βερολίνο και δεν μου μιλάει κανείς».

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισίας - ΙΧ «καρφώθηκε» σε στάση λεωφορείου, τραυματίστηκε ο οδηγός

Υπουργικό καθημερινότητας «πρόβα» για τη ΔΕΘ - Στην κυβερνητική ατζέντα τα εγκαίνια αντί για «μακέτες»

Οι μεγάλες συναυλίες του Σεπτεμβρίου: Από Αρβανιτάκη, Μάλαμα και Μποφίλιου μέχρι Βίσση, Βανδή και Οικονομόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης