Μαράια Κάρεϊ: Είχε μάθει έναν μήνα νωρίτερα ότι η αδελφή της πέθαινε, αλλά δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί της

Μαράια Κάρεϊ: Είχε μάθει έναν μήνα νωρίτερα ότι η αδελφή της πέθαινε, αλλά δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί της

Οι αποξενωμένες αδελφές δεν συμφιλιώθηκαν ποτέ

carey
Η Μαράια Κάρεϊ δεν επικοινώνησε ποτέ με την αδικοχαμένη αδελφή της, Άλισον Κάρεϊ, παρόλο που γνώριζε εκ των προτέρων ότι πέθαινε.

Ο στενός φίλος της Άλισον, Ντέιβιντ Μπέικερ, υποστήριξε στην US Sun ότι η τραγουδίστρια «δεν προσπάθησε ποτέ να επικοινωνήσει» με τη μεγαλύτερη αδελφή της κατά τη διάρκεια της αποξένωσής τους, ούτε καν για να ελέγξει την κατάσταση της Άλισον όταν τέθηκε σε κατ' οίκον νοσηλεία πριν από εβδομάδες.

«Ένα τηλεφώνημα ή, ακόμα καλύτερα, μια βιντεοκλήση θα σήμαινε τόσα πολλά για την Άλισον. Αλλά δεν έγινε ποτέ», δήλωσε ο Μπέικερ στο πρακτορείο την Τρίτη.
Σύμφωνα με τον Μπέικερ, η μεγαλύτερη αδελφή ήταν «δυσαρεστημένη» που η Μαράια «έκοψε την επαφή μαζί της» και επέλεξε να κρατήσει αποστάσεις.

Κλείσιμο
«Η ανάλγητη απόρριψη πρόσθεσε περισσότερο πόνο στην Άλισον», ανέφερε και συνέχισε: «Μιλούσε συχνά γι' αυτό. Αναρωτιόταν αν η Μαράια ή κάποιος από τους συγγενείς της θα ερχόταν στην κηδεία της. Μου είπαν ότι έχει προγραμματιστεί ένα μνημόσυνο σε μελλοντική ημερομηνία, αλλά τίποτα προς το παρόν».

Τη Δευτέρα, η ποπ-σταρ επιβεβαίωσε τον θάνατο της αδελφής της και της μητέρας της, Πατρίτσια Κάρεϊ, οι οποίες βρήκαν τραγικό θάνατο την ίδια μέρα.

«Έχασα τη μητέρα μου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, σε μια τραγική τροπή των γεγονότων, η αδελφή μου έχασε τη ζωή της την ίδια μέρα», ανέφερε η 55χρονη σε δήλωσή της στο People. «Αισθάνομαι ευλογημένη που μπόρεσα να περάσω την τελευταία εβδομάδα με τη μητέρα μου πριν φύγει από τη ζωή. Εκτιμώ την αγάπη και την υποστήριξη όλων και τον σεβασμό για την ιδιωτική μου ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της αδύνατης στιγμής».

Η Μαράια είχε αποξενωθεί από την αδελφή της και τον αδελφό της, Μόργκαν Κάρεϊ, όταν κυκλοφόρησε το 2020 τα απομνημονεύματά της, «The Meaning of Mariah Carey», γεγονός που ώθησε τα αδέλφια της να την μηνύσουν για δυσφήμιση και «σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας».

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αγωγή, η Άλισον πάλευε με τον εθισμό στο αλκοόλ εκτός από άλλα προβλήματα υγείας.

Μετά από μια εισβολή στο σπίτι το 2015, υπέστη τραυματική εγκεφαλική βλάβη καθώς και προβλήματα όρασης και βραχυπρόθεσμης μνήμης. Πάλευε επίσης με διαταραχές της σπονδυλικής στήλης και του πεπτικού συστήματος.


Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισίας - ΙΧ «καρφώθηκε» σε στάση λεωφορείου, τραυματίστηκε ο οδηγός

Υπουργικό καθημερινότητας «πρόβα» για τη ΔΕΘ - Στην κυβερνητική ατζέντα τα εγκαίνια αντί για «μακέτες»

Οι μεγάλες συναυλίες του Σεπτεμβρίου: Από Αρβανιτάκη, Μάλαμα και Μποφίλιου μέχρι Βίσση, Βανδή και Οικονομόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης