Μπέλα Χαντίντ: Έμενε στο τροχόσπιτο του καουμπόη συντρόφου της τους πρώτους μήνες της σχέσης τους

Μπέλα Χαντίντ: Έμενε στο τροχόσπιτο του καουμπόη συντρόφου της τους πρώτους μήνες της σχέσης τους

Αυτή η νεαρή κοπέλα είναι ένα από τα πιο ευγενικά, μεγαλόκαρδα και γλυκά άτομα που έχω γνωρίσει, δήλωσε ο 35χρονος Αντάν Μπανουέλος

hadid-banuelos
Ο Αντάν Μπανουέλος, ο σύντροφος της Μπέλα Χαντίντ, μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στο podcast «Along For the Ride», ο 35χρονος καουμπόης αποκάλυψε ότι η 27χρονη σύντροφός του μετακόμισε στο τροχόσπιτό του στην αρχή της σχέσης τους.
«Ήταν τρομερό», σχολίασε. «Αυτό το τροχόσπιτο πάντα αισθανόταν μικρό και μετά παίρνεις, ξέρεις, κάποιον που απολαμβάνεις να περνάς χρόνο μαζί του και αυτό το τροχόσπιτο έγινε μια γα**μένη έπαυλη», αστειεύτηκε.

Κλείσιμο
Ο γεννημένος στο Τέξας δήλωσε ότι ήταν σημαντικό η Χαντίντ να κατανοήσει τον τρόπο ζωής του από την αρχή πριν προχωρήσει η σχέση τους στο επόμενο βήμα.
427931763_314910957780863_2982145769236804898_n
450358605_1818348835320610_4360934714423463450_n

«Ήταν τρομερό γιατί πραγματικά ήθελα αυτό να είναι μέρος της σχέσης μας», συνέχισε. «Ξέρετε, αρχίζεις να έχεις συναισθήματα για κάποιον και αρχίζεις να σκέφτεσαι πράγματα όπως: "Φίλε, ίσως αυτό να είναι το υπόλοιπο της ζωής μου" και ξέροντας ότι εκείνη είναι τόσο απλός άνθρωπος [και] ότι τα υλικά πράγματα δεν είναι σημαντικά - ή το πιο σημαντικό πράγμα».

Ο Μπανουέλος αποκάλυψε ότι η Χαντίντ ταίριαξε απόλυτα στον τρόπο ζωής του.
Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-08-28_094114

Ο καουμπόης είπε ότι το μοντέλο ξυπνούσε στις «2:30 το πρωί» για να φέρει σε όλους πρωινό κατά τη διάρκεια των αγώνων και ήταν πάντα η νούμερο ένα θαυμάστριά του.

«Το να είναι τόσο συνεπής και τόσο εμψυχωτική και θετική και ζεστή σε όλους όσους συναντά και να βοηθάει με τα άλογα και τέτοια πράγματα είναι απλά απίστευτα καταπληκτικό», πρόσθεσε.

Αν και το ζευγάρι αγάπησε τη ζωή σε τροχόσπιτο για λίγο καιρό, ο Μπανουέλος αποκάλυψε ότι το μοντέλο σύντροφός του αγόρασε πρόσφατα το δικό της σπίτι στο Τέξας.

«Δουλεύω για να χτίσω ένα σπίτι [αλλά] θα μου πάρει λίγο χρόνο, αλλά εκείνη αγόρασε κάτι που ήταν μια καλή επένδυση γι' αυτήν», μοιράστηκε, σημειώνοντας ότι θα βρουν τη βάση του σπιτιού τους όταν έρθει η ώρα.

Ο Μπανουέλος είχε μόνο καλά λόγια να πει για τη Χαντίντ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και άφησε να εννοηθεί ότι βλέπει ένα μακρύ μέλλον με το σούπερ μόντελ.
456093047_850567303687515_5940578043942733161_n

«Φίλε, δεν μπορώ να σου πω πόσο χαρούμενος είμαι», είπε. «Δεν μπορώ να σας πω πόσο τυχερός είμαι». «Αυτή η νεαρή κοπέλα είναι ένα από τα πιο ευγενικά, μεγαλόκαρδα και γλυκά άτομα που έχω [γνωρίσει]», συνέχισε. «Εννοώ ότι δεν ήξερα ότι ο Θεός τις έφτιαξε έτσι».

Ο Μπανουέλος σημείωσε ότι η εξωτερική της ομορφιά «δεν συγκρίνεται ούτε κατά διάνοια με το πώς είναι ως άνθρωπος».

Πιστεύει, επίσης, ότι «της αξίζει το καλύτερο», γι' αυτό και εργάζεται σκληρά για να βάλει τη ζωή του σε τάξη, ώστε να μπορέσει «να το μοιραστεί αυτό μαζί της».

«Την έχω βάψει παιδιά», αστειεύτηκε, προσθέτοντας ότι εκείνη είναι η νούμερο ένα «προτεραιότητά» του.

Ο Μπανουέλος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους αστέρες του ροντέο τα τελευταία χρόνια. Στην πραγματικότητα, σε ηλικία μόλις 28 ετών, εισήχθη στο Hall of Fame των αναβατών της National Cutting Horse Association (NCHA). Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο προπονητής αλόγων «έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από πέντε εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη», σύμφωνα με την ιστοσελίδα του.


Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε μια επίδειξη αλόγων στο Fort Worth του Τέξας πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Ο Μπανουέλος εξήγησε ότι τους ένωσε η κοινή τους αγάπη για τα άλογα και το ενδιαφέρον της Χαντίντ για το cutting, έναν ιππικό διαγωνισμό δυτικού τύπου.

«Από εκεί και πέρα πήγε προς μια θετική κατεύθυνση και με ανέχεται και με αγαπάει και είμαι ξετρελαμένος μαζί της», τόνισε. «Ήταν απολύτως φοβερό».

Ο Μπανουέλος και η Χαντίντ πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες τον Οκτώβριο του 2023, αφού εντοπίστηκαν να κρατιούνται χέρι-χέρι και να φιλιούνται. Τέσσερις μήνες αργότερα, η Χαντίντ δημοσιοποίησε τη σχέση τους μέσω Instagram την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισίας - ΙΧ «καρφώθηκε» σε στάση λεωφορείου, τραυματίστηκε ο οδηγός

Υπουργικό καθημερινότητας «πρόβα» για τη ΔΕΘ - Στην κυβερνητική ατζέντα τα εγκαίνια αντί για «μακέτες»

Οι μεγάλες συναυλίες του Σεπτεμβρίου: Από Αρβανιτάκη, Μάλαμα και Μποφίλιου μέχρι Βίσση, Βανδή και Οικονομόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης