Χρήστος Κούτρας για το βίντεο της Κλέλιας Ανδριολάτου: Μην μπερδεύουμε τον θαυμασμό με τον σεξισμό

Οι «Αταίριαστοι» απάντησαν στις κατηγορίες περί σεξισμού που δέχτηκαν με αφορμή την προβολή ενός βίντεο της ηθοποιού από τις διακοπές της

Οι «Αταίριαστοι» θέλησαν να τοποθετηθούν ως προς τις κατηγορίες περί σεξισμού που δέχτηκαν, με αφορμή την προβολή ενός βίντεο της Κλέλιας Ανδριολάτου από τις διακοπές της κατά τη διάρκεια της εκπομπής τους.

Ο Χρήστος Κούτρας πήρε τον λόγο και δήλωσε ότι δεν πρέπει να συγχέεται ο θαυμασμός με τον σεξισμό, τονίζοντας πως η ηθοποιός βρίσκεται κοντά στην ηλικία των παιδιών τους.

Δείτε το βίντεο

Αναλυτικά, ανέφερε: «Να πω και μία κουβέντα γιατί δεν κρατιέμαι. Μην μπερδεύουμε τον θαυμασμό με τον σεξισμό. Διαβάσαμε κάτι σε ένα site, που μας κατηγορούσε - γιατί δεν το καταλαβαίνουμε κιόλας έλεγε, ότι είμαστε ταυτόχρονα και κουτοί, ότι είναι και σεξιστές και δεν το καταλαβαίνουν - να πω ότι η κ. Ανδριολάτου είναι κοντά στην ηλικία του μεγάλου γιου του Γιάννη και κοντά στην ηλικία του δικού μου γιου. Είμαστε 50 χρονών άνθρωποι κι όποιος θεωρεί ότι είναι κάτι τέτοιο, είναι κουτός. Αυτό τελεία, παράγραφος, γεια σας».

«Νύχτα βαθιά. Νύχτα βαθιά παιδιά», σχολίασε από την πλευρά του ο Γιάννης Ντσούνος.

Ο συμπαρουσιαστής του πρόσθεσε: «Πραγματικά νύχτα βαθιά. Το να θαυμάζεις κάτι, δεν είναι κακό γιατί όταν γράφεις μετά και σχολιάζεις κάποιον ως σεξιστή, δεν μπορείς να γράφεις εσύ για τον ωραίο, μελαμψό, ψηλό που γνώρισε η Έμιλυ στη Ρώμη, ντροπή!».

«Μην τα μπερδεύουμε. Είπε μια ωραία ατάκα χθες η Λιάνα Κανέλλη "αναζητήστε το ωραίο, το έχουμε ανάγκη στη ζωή μας το ωραίο"», ολοκλήρωσε στο τέλος ο Γιάννης Ντσούνος.

Το βίντεο της Κλέλιας Ανδριολάτου που προβλήθηκε στην εκπομπή τους


Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισίας - ΙΧ «καρφώθηκε» σε στάση λεωφορείου, τραυματίστηκε ο οδηγός

Υπουργικό καθημερινότητας «πρόβα» για τη ΔΕΘ - Στην κυβερνητική ατζέντα τα εγκαίνια αντί για «μακέτες»

Οι μεγάλες συναυλίες του Σεπτεμβρίου: Από Αρβανιτάκη, Μάλαμα και Μποφίλιου μέχρι Βίσση, Βανδή και Οικονομόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr