Σοφία Κουρτίδου - Γιάννης Σεβδικάλης: Αντιδρούν για τις θέσεις πάρκινγκ των ΑΜΕΑ

Αυτό που έγινε σήμερα ξεπέρασε κάθε φαντασία, σχολίασε η τραγουδίστρια 

Η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής περιέγραψαν ένα ατυχές περιστατικό που είχαν να αντιμετωπίσουν, κατά το οποίο ένας άγνωστος πάρκαρε στη θέση πάρκινγκ για ΑΜΕΑ που έχουν έξω από το σπίτι τους λόγω της αναπηρίας του Παραολυμπιονίκη.

«Στη συγκεκριμένη θέση μπαίνει μόνο το δικό μας αμάξι. Με την πινακίδα μας. Δεν δικαιούται κανένας άλλος να μπει σε αυτήν τη θέση, παρά μόνο εμείς. Αυτό που έγινε σήμερα ξεπέρασε κάθε φαντασία», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Η Σοφία Κουρτίδου ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram, όπου κατέγραψε και διηγήθηκε αναλυτικά όσα συνέβησαν.

Ειδικότερα, ο άγνωστος άνδρας, που λεγόταν Μιχάλης, που είχε σταθμεύσει παράνομα στη θέση για ΑΜΕΑ, είχε αφήσει ένα σημείωμα με το τηλέφωνό του σε περίπτωση που χρειαζόταν να μετακινήσει το αυτοκίνητο. Ωστόσο, όταν το ζευγάρι προσπάθησε να τον καλέσει, ο άνδρας δεν απαντούσε. Ύστερα από ώρες αναμονής, η αστυνομία κατέφτασε, έγραψε κλήση στον άνδρα και του πήρε τις πινακίδες. Εκείνη τη στιγμή είναι που τελικά ο «κύριος Μιχάλης» εμφανίστηκε, ζητώντας συγγνώμη και δηλώνοντας ότι δεν ήξερε ότι ενοχλούσε.

Δείτε το βίντεο

Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «Στο σημερινό μας επεισόδιο από τις οικογενειακές ιστορίες πρωταγωνιστεί ο κύριος Μιχάλης! Το γέλιο και το κλάμα, όντως, δεν απέχουν πολύ τελικά. Εσύ πώς θα αντιδρούσες στη δική μας θέση; Δες αυτό το βίντεο που ίσως σε κάνει να γελάσεις αλλά σίγουρα θα σε κάνει να προβληματιστείς. Δεν παρκάρουμε ΠΟΤΕ σε μια αναπηρική θέση. Ούτε για 1 λεπτό. Για σένα είναι απλώς μια θέση parking για το άτομο με αναπηρία είναι μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά σε όλη τη ζωή του. Γι' αυτό την επόμενη φορά ακόμα και να δεις κάποιον να του παίρνει τη θέση... ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ».


Ειδήσεις σήμερα:

Ανακάλεσε την καταγγελία για βιασμό η 17χρονη στο Καρπενήσι - Κατήγγειλε τον 14χρονο επειδή μίλησε σε φίλο του

Έρχονται καταιγίδες από αύριο, αυξημένος ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων


Τραγωδία στην Αμοργό: 56χρονη έπεσε από γκρεμό και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr