Άκης Δείξιμος: Μιλάει για το περιστατικό όπου έσπασε την πόρτα, όταν τον απάτησε η σύντροφός του

Πραγματικά ένιωσα άσχημα με τον εαυτό μου, είπε ο τραγουδιστής

Ο Άκης Δείξιμος μίλησε για τη στιγμή που έπιασε τη σύντροφό του να τον απατά, ενώ αναφέρθηκε στην έντονη αντίδραση που είχε.

Μιλώντας στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη, δήλωσε αρχικά: «Μου έχει τύχει να πιάσω επ' αυτοφώρω την κοπέλα μου με άλλον. Γύρισα νωρίτερα από το στρατόπεδο. Ξαφνικά, είσαι έξω από την πόρτα κι ακούς να γίνεται μέσα φασαρία. Παγώνεις, χέρια και πόδια».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν προλαβαίνεις να πιάσεις κλειδί για να ανοίξεις την πόρτα, απλά την σπας. Έσπασα την πόρτα και βγήκα εκτός εαυτού. Ο άλλος έφυγε με τα σώβρακα από το σπίτι».

Όπως είπε αργότερα, η συμπεριφορά του ήταν τόσο έντονη, που ένιωσε άσχημα με τον εαυτό του. «Σκοτώθηκα με την τότε κοπέλα μου κι έβγαλα άσχημο εαυτό. Αντέδρασα άσχημα και ένιωσα άσχημα με τον εαυτό μου. Ήμουν έντονος, δεν ένιωσα όμορφα», εξήγησε.

Τέλος, ανέφερε πως τη συγχώρησε κι έμειναν μαζί για δύο χρόνια, ώσπου τον απάτησε ξανά. «Τη συγχώρησα, συνεχίσαμε να είμαστε μαζί για δύο χρόνια ακόμα, όπου με απάτησε πάλι και χωρίσαμε. Ήταν μία έντονη στιγμή με την πιο έντονη αντίδρασή μου. Πραγματικά ένιωσα άσχημα με τον εαυτό μου, που με είδα έτσι», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Ανακάλεσε την καταγγελία για βιασμό η 17χρονη στο Καρπενήσι - Κατήγγειλε τον 14χρονο επειδή μίλησε σε φίλο του

Έρχονται καταιγίδες από αύριο, αυξημένος ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων


Τραγωδία στην Αμοργό: 56χρονη έπεσε από γκρεμό και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr