Ο Λάμπρος στο Open, η Ρέβη στον ΣΚΑΪ και το «φως» της Φωτεινής

Ο Λάμπρος στο Open, η Ρέβη στον ΣΚΑΪ και το «φως» της Φωτεινής

Της τρελής γίνεται στην τηλεόραση όπως πάντα

tv-konstantaras
Αυτό το πήγαινε έλα είναι που μας κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Κάθε μέρα κάποιος φεύγει και κάποιος έρχεται. Το είπα και το ξαναλέω: προσοχή στις υπογραφές. Αν δεν μπουν και αν δεν «δέσουν», όλα είναι ανοιχτά.

Πάντως πέρα και πάνω από οποιαδήποτε είδηση που θέλει την τηλεοπτική αρένα να δείχνει έκπληκτη απέναντι σε συμπεριφορές που δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσουν και σε συμφωνίες που πιο πολύ φασαρία γίνεται και λιγότερη ουσία αναμένεται, υπάρχει ένα πολύ όμορφο και τρυφερό νέο. Η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Μιχάλης Ρουμπής περιμένουν το μωράκι τους. Και πρόκειται για δύο εξαιρετικούς ανθρώπους, ένα υπέροχο ζευγάρι που δίνει χαρά στον τηλεοπτικό μικρόκοσμό μας, ο οποίος χαίρεται τόσο πολύ που έρχεται ένα μωρό να «φωτίσει» τον μεγάλο και αληθινό κόσμο και την ζωή των φίλων μας. Με το καλό και με όλη την αγάπη γύρω τους να τους προστατεύει.


Κλείσιμο
Πάμε τώρα και στα άλλα τα γνωστά και μη εξαιρετέα. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έδωσε τα χέρια με το Open και σε μία περίπου εβδομάδα αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ, προκειμένου να συνεργαστεί με την Ελένη Τσολάκη και να αναλάβει, αν όλα πάνε καλά, και μία ακόμα εκπομπή. Η αναμονή για το αν θα συνεχιστεί η καλοκαιρινή εκπομπή τα Σαββατοκύριακα του χειμώνα στον ΣΚΑΪ συνεχίζεται και η επίσημη απόφαση θα παρθεί την άλλη εβδομάδα. Εντωμεταξύ εκτός από τον Λάμπρο, δύο ακόμη συνεργάτες της εκπομπής, ικανότατοι και χρήσιμοι, έχουν βολιδοσκοπηθεί και μαρκαριστεί στενά από εκπομπές του ανταγωνισμού.

Η Ευλαμπία Ρέβη αποφάσισε να αποχωρήσει από το Open δημιουργώντας μία αναστάτωση στον χώρο. Δεν μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω απόλυτα το μέγεθος των αντιδράσεων, ωστόσο πληροφορούμαι ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια πολλών στελεχών στον σταθμό με τον οποίο συνεργαζόταν και άφησε στα κρύα του λουτρού, προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό της στον ΣΚΑΪ κάνοντας μία εκπομπή, η οποία θα αναδείξει τα προβλήματα των κατοίκων της περιφέρειας. Θα πω και πάλι ουδείς αναντικατάστατος και θα προχωρήσω…

Μαθαίνω ότι επικρατεί μία σχετική ανησυχία στο Star, δεδομένου ότι η απόφαση του ΣΚΑΪ να βγάλει στο α’ μισό της σεζόν το «Survivor» δημιουργεί μία πίεση στην «Φάρμα», η οποία δεν ήταν και αναμενόμενη… Ωστόσο όλα κινούνται σε φάσμα ψυχραιμίας και αναμονής μέχρι να μπει το νερό στο αυλάκι του ανταγωνισμού. Να επισημάνω φυσικά ότι παρακολουθώντας την τηλεθέαση βλέπω πως το «Power of Love» στον ΣΚΑΪ σκαρφάλωσε ως το 11% στο 18-54 που δείχνει ότι το ριάλιτι ως τηλεοπτικό format είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει.
power-of-love
Την ίδια πίεση θα προσπαθήσει να ασκήσει και το «Money Drop» στην ζώνη των 20.00 απέναντι από «Εκατομμυριούχο» και «Ράδιο Αρβύλα» και τα δελτία ειδήσεων. Τολμηρό αλλά αξίζει να δούμε πού θα οδηγήσει.

Πρώτη εμφάνιση του Νίκου Μουτσινά, της αρχισυντάκτριάς του και της ομάδας τους σήμερα στα γραφεία παραγωγής της Barking Well.
nikos-moutsinas
«Κέφι, κέφι, κέφι» ήταν οι λέξεις με τις οποίες περιέγραφαν οι παρευρισκόμενοι την συνθήκη, αλλά ακόμη το περιεχόμενο της εκπομπής δεν το ξέρουμε. Εχει ο Θεός.

Εκλεισε και η ομάδα του πρωινού του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1 και απομένουν οι υπογραφές. Ωραία τα πρόσωπα, ενδιαφέρουσα η σύνθεση από Δευτέρα οι επίσημες ανακοινώσεις.

Κουίζ και αποχωρώ: ποια πανελίστρια, που αποχώρησε από πρωινή εκπομπή, συζητιέται έντονα για εκπομπή Σαββατοκύριακου; Όχι τα κλασικά που συζητάμε μήνες, άλλη…

Α! και μία απορία: Ισχύει ότι για κάποια συμβόλαια για τα οποία υπήρχε οικονομική προφορική συμφωνία, τώρα που ήρθε η ώρα του γραπτού άλλαξε το ποσό προς τα κάτω;



Ειδήσεις σήμερα:

Ανακάλεσε την καταγγελία για βιασμό η 17χρονη στο Καρπενήσι - Κατήγγειλε τον 14χρονο επειδή μίλησε σε φίλο του

Έρχονται καταιγίδες από αύριο, αυξημένος ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων


Τραγωδία στην Αμοργό: 56χρονη έπεσε από γκρεμό και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης