Μασίν Γκαν Κέλι: Η συμβουλή στον Λόγκαν Πολ για την πατρότητα - Να είσαι εκείνο το ασφαλές μέρος που χρειάζεται η κόρη σου

Με αφορμή το πρώτο παιδί που περιμένει ο Πολ με την αρραβωνιαστικιά του, Νίνα Αγκντάλ

Ο Μασίν Γκαν Κέλι και ο Λόγκαν Πολ μίλησαν για την πατρότητα.

Με αφορμή το πρώτο παιδί που περιμένει ο Πολ με την αρραβωνιαστικιά του, Νίνα Αγκντάλ, οι δύο άντρες συζήτησαν για το πώς είναι να γίνεται κανείς γονιός.

Ο Μασίν Γκαν Κέλι βρέθηκε καλεσμένος στο τελευταίο επεισόδιο του podcast «Unpaulsive». Ο ράπερ έχει μία 15χρονη κόρη, της οποίας την επιμέλεια μοιράζεται με την πρώην του, Έμα Κάνον.


Μιλώντας στον Λόγκαν Πολ, του έδωσε μια συμβουλή. «Ό,τι κι αν κάνεις, από την ημέρα που έγινε η σύλληψη μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει, θα επηρεάζουν εκείνο», είπε ο 34χρονος.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Φρόντισε λοιπόν, να προσέχεις πάντα. Και να προσέχεις τον τόνο της φωνής σου και να κρατάς το παιδί σου κοντά σου».

Ο Μασίν Γκαν Κέλι έπειτα περιέγραψε μια ιστορία με την κόρη του. «Ήρθε σε εμένα και μου είπε "χρειάζομαι απλώς την αγκαλιά σου, δεν υπάρχει τίποτα σαν την αγκαλιά του μπαμπά". Και τότε είπα στον εαυτό μου "Θεέ μου, αδερφέ μην αρχίζεις". Με αγκάλιασε κι ενώ με αγκάλιαζε, σκούπιζα τα δάκρυά μου», αναφέρει.

Επίσης, συμπλήρωσε: «Της δίνω εδώ και χρόνια αυτή την ασφαλή αγκαλιά, όποτε τη χρειαστεί. Να θυμάσαι, θα είσαι ο πρώτος άντρας που θα ερωτευτεί ποτέ», κάνοντας τον Λόγκαν Πολ να δακρύσει από συγκίνηση.

Τέλος, είπε: «Ανεξάρτητα από το αν έρθει κάποιος στη ζωή της, ανεξάρτητα από το ποιον θα παντρευτεί, να είσαι για πάντα το "ασφαλές μέρος" που χρειάζεται η κόρη σου. Δώσε της λοιπόν, αυτή την αγάπη που τόσα κορίτσια και γυναίκες εκεί έξω δεν μπορούν να έχουν».


Ειδήσεις σήμερα:

Οι γυναίκες του Αφγανιστάν τραγουδούν στο διαδίκτυο, αψηφώντας τους Ταλιμπάν - «Η φωνή μου δεν απαγορεύεται»

Φωτογραφία σοκ από άγρια επίθεση νεαρών με μαχαιριές σε 54χρονο στο Μαρούσι

Βρέθηκαν 447 ακίνητα του δημοσίου και ετοιμάζονται προς διάθεση για το στεγαστικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr