Ζέτα Δούκα: Η ηθοποιός βούτηξε στα παγωμένα νερά του Κεφαλοπόταμου

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram

Η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε ένα βίντεο από τις διακοπές της στα social media. Η ηθοποιός βρέθηκε στα Τρίκαλα και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον Κεφαλοπόταμο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψή της στον ποταμό. Σε ένα από τα βίντεο που δημοσίευσε, φαίνεται να βουτάει στα παγωμένα νερά, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Βουτιά στα παγωμένα νερά του Κεφαλοπόταμου, στην καρδιά του Κόζιακα, στο μονοπάτι που ο Ασκληπιός μάζευε τα βότανά του».

Δείτε το βίντεο


Στη συνέχεια, η Ζέτα Δούκα ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες της στο ποτάμι. «Στα χνάρια του Ασκληπιού. Στο μονοπάτι που συνέλεγε τα πολύτιμα βότανά του για να θεραπεύσει τους ασθενείς του. Ένα μέρος που σε μαγεύει. Δέντρα, φύλλα, βοτάνια, τρεχούμενα καθάρια νερά. Όπου και να κοιτάξεις, ξεκουράζεσαι, αναζωογονείσαι. Και δεν συζητώ αν κάνεις βουτιά στα νερά του Κεφαλοπόταμου (που μένει σε σταθερή θερμοκρασία 12•C , Χειμώνα- καλοκαίρι!). Άλλο πράγμα! Νομίζω ότι φέτος το καλοκαίρι, το καλοκαίρι που συνάντησα τα βουνά, το μπάνιο στα ποτάμια μου έχει γίνει κάτι σαν εμμονή πια», έγραψε στο Instagram.

Δείτε τις φωτογραφίες




Ειδήσεις σήμερα:

Οι γυναίκες του Αφγανιστάν τραγουδούν στο διαδίκτυο, αψηφώντας τους Ταλιμπάν - «Η φωνή μου δεν απαγορεύεται»

Φωτογραφία σοκ από άγρια επίθεση νεαρών με μαχαιριές σε 54χρονο στο Μαρούσι

Βρέθηκαν 447 ακίνητα του δημοσίου και ετοιμάζονται προς διάθεση για το στεγαστικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr